- Adım
- Harun
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 28
Mi AI uygulaması kulaklığımı hiçbir türlü görmüyor, aynı problem sizde de var mı?
Aynı durum bende de mevcut ilk aldığımda güncellemesini yaptım kulaklıklara görev atadım ancak mi uygulamasına güncelleme yapıldıktan sonra uzun süredir kullaklıkları göremiyorum ve görev atayamıyorum umarım bir güncelleme gelir ve düzelirMi AI uygulaması kulaklığımı hiçbir türlü görmüyor, aynı problem sizde de var mı?
Airdots Pro'dan Airdots Pro 2'ye geçtim sırf uygulama desteği için, başımıza gelene bak be hocam...Aynı durum bende de mevcut ilk aldığımda güncellemesini yaptım kulaklıklara görev atadım ancak mi uygulamasına güncelleme yapıldıktan sonra uzun süredir kullaklıkları göremiyorum ve görev atayamıyorum umarım bir güncelleme gelir ve düzelir
Aynen öyle sırf bu yüzden değiştirmeye karar verdimAirdots Pro'dan Airdots Pro 2'ye geçtim sırf uygulama desteği için, başımıza gelene bak be hocam...
hocam al uygulamasına güncelleme gelmiş ben güncelledim kulaklıklarıAirdots Pro'dan Airdots Pro 2'ye geçtim sırf uygulama desteği için, başımıza gelene bak be hocam...
Güncelledim ama nedense uygulama halen daha kulaklığımı görmüyorhocam al uygulamasına güncelleme gelmiş ben güncelledim kulaklıkları
Bende mi Air 2 aldım 2019 ekim üretim yılı a ama birtürlü mi ai bağlayamıyorum eşleşmiyor. Nasıl yaparızGüncelledim ama nedense uygulama halen daha kulaklığımı görmüyor
nasıl güncelledinGüncelledim ama nedense uygulama halen daha kulaklığımı görmüyor