Düzeltiyorum hocam, teşekkürlerxbatubgc hocam yorumları okumadan ben de RN8 için süre yazacaktim yorumlarda gözüme ilişti.
Basliginiz genel tüm herkese hitap eder şekilde anlaşılıyor. Anasayfada açılan Forum alanı değil ilk önce başlık gözüktüğü icin. Telefon modelinizi başlığa eklerseniz mi A3 kullanicisi olan hocalarimizin dikkatini çeker
Ne durumdasiniz hocam ekran süreniz suan ki rom ne kullanıyorsunuz?xbatubgc hocam yorumları okumadan ben de RN8 için süre yazacaktim yorumlarda gözüme ilişti.
Basliginiz genel tüm herkese hitap eder şekilde anlaşılıyor. Anasayfada açılan Forum alanı değil ilk önce başlık gözüktüğü icin. Telefon modelinizi başlığa eklerseniz mi A3 kullanicisi olan hocalarimizin dikkatini çeker
Ne durumdasiniz hocam ekran süreniz suan ki rom ne kullanıyorsunuz?
Farkindayim burda yakalamisken sizi burdan yazayim dedimHocam bu konu mia3 için. Ben size mesaj yazıyorum
Xiaomi.eu rom, oyun yok, 20-25 saat bekleme ile birlikte 7-8 saat ekran süresi. Kullanıma bağlı olarak 6 saat ekran süresiyle 30 saati geçtiği de oluyor ki biliyorsunuz uyurken çok az tüketiyor şarjı o arttırıyor bekleme süresini.
Paranoid AndroidHangi rom kullanıyosunuz