Denedim, fena değil. Ama özçekim konusunda hala HyperCam R6'yı beğeniyorum ben. R6'da bulunan Abhi HyperCam ayarları göz altında gölge oluşmasını engelliyor. Bu durum çok hoşuma gidiyor gerçekçi olmasa da. Kötü haber şu ki yeni sürümlerde Abhi HyperCam'i kaldırdılar nedense. Ben kullanıyordum onu. Kötü oldu benim açımdan.
Bu arada noise düzeltme oranlarını 0.25'ten 0.375'e yükselttim hem Camera PX hem HyperCam'de. Önceki ayarda birazcık noise kalıyordu, şimdi daha iyi görünüyor. Ayrıca Camera PX ayarlarında sharpness oranını 1.25'ten 1.125'e düşürdüm. Belki sonra 1.0'e çekerim keyfe keder. Fotoğraflar uygulamasında çarpıcılık ayarını artırmak daha güzel sonuç verebiliyor.
Selfie konusunda hypercam 7.2 bende çok başarılı. Arka kamera konusundada çok güzel işler çıkarıyor. Halihazırda raw format kullandığım için hazır ayarda en beğendiğim gcam bu oldu.
Diğer konu, abhinin kütüphanesini bende çok seviyordum. Konuşma fırsatım oldu. Çok uyanık bir geliştirici.
Abhi artık kütüphane yapmıyor. Hypercam geliştiricileri arasına girdi ve adını ikinci sıraya yazdırdı. Yani hypercam 7.2 nin stock halinde abhinin düzenlemeleri mevcut.
Karşılaştırmalarınız için size bu uygulamayı tavsiye ederim hocam.
Merhaba, bugün sizinle photo compare uygulamasını paylaşmak istedim. Kendim aktif olarak kullanıyorum. İndirmek İçin Tıklayın!
forum.miuiturkiye.net