- Adım
- mesut
- Cihazım
- Mİ 9T Pro
- Konular
- 618
Recovery rom indirme bağlantısı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Parmak izi tam anlamıyla çözülmüş değil sanırım geri bildirimlere bakarsak ayrıca çoklu uygulama arası geçiş yaparken o yuvarlatılmış çirkin köşeler hala var birde eski sürüm de cihazda nfc olmamasına rağmen sistem de açıktı ve cihaz sürekli log'da hata veriyordu34 mb
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bana da gelmedi beklemedeyizGüncellemeyin, virüs bulaşır
Bana güncelleme gelmedi (Orijinal ROM)
Usta Otodan gelenle ,Buradan Recovery İndirdigim arasinda bi fark varmi , Recovery indirmistim , Otadan geleni indirmek yerine paketi secip yuklesem ayni degilmiForum kurallarımız gereği konu başlığınızı ve içeriğini Örnek konu şablonuna göre düzenleyiniz.
Rehber - Örnek Konu Şablonu
Arkadaşlar her geçen gün bir miktar daha büyüyoruz ve forum düzeni ile konularımızın anlaşılır olması daha da önem kazanıyor. Bu nedenle belirli forum başlıklarında açılacak konular için belirli kurallar getirildi. Aşağıya yazılan kurallar bağlayıcı niteliktedir ve forum kurallarımıza ek olarak...forum.miuiturkiye.net
Aynı bende de, bu akşam geldi.Güncelleme geldi ama yüklenmiyor, hata veriyor. İndirmeye bile başlamıyor. 1240 mb boyutunda.
Şimdi de sisteminiz güncel diyor, yükleme yok.Aynı bende de, bu akşam geldi.
Usta Otodan gelenle ,Buradan Recovery İndirdigim arasinda bi fark varmi , Recovery indirmistim , Otadan geleni indirmek yerine paketi secip yuklesem ayni degilmi