- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Xioami a2 lite
- Konular
- 5
Yüklediniz mi? Mayıs ayı güvenlik güncellemesi mi?EU sürümüne 46 mb'lik güncelleme geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni bir güncelleme EU sürümüne geldi
Yükledim hızlanma ve optimize performans gümcellemesi bug lag hemen hemen yok ana ekrandaki büyük simge yazı sorununu çözmüşler stabilite konusunda verimli bir güncelleme tavsiye ederim gönül rahatlığıyla güncelleyebilirsinizYüklediniz mi? Mayıs ayı güvenlik güncellemesi mi?
Ben de yükledim. Yükleme sonrası derleme numarası V11.0.2.0.QFQEUXM oldu.Yükledim hızlanma ve optimize performans gümcellemesi bug lag hemen hemen yok ana ekrandaki büyük simge yazı sorununu çözmüşler stabilite konusunda verimli bir güncelleme tavsiye ederim gönül rahatlığıyla güncelleyebilirsiniz
Hayırlı olsun Güncelleme, sizin onayınız olmadan kendi kendine mi yüklendi?dün telefonum kendi kendine android 10 sürümüne geçti. Eu rom 5 mayıs tarihli güncellemeyi almış. 1 günlük kullanımım android 9 dan farksız olduğu yönünde. sarjı hatta bir tık daha iyi gibi geldi. bir hata veya bug ile de karşılaşmadım henüz.
Hayırlı olsun Güncelleme, sizin onayınız olmadan kendi kendine mi yüklendi?
Normalde Android 10 ayrı, Mayıs güncellemesi ayrı yükleniyordu. Sizinki tek paket halinde mi yüklendi?
Android 10 güncellemesi yapmadan önce telefonum Android 9 global rom'daydı. Güncellemeden sonra Avrupa kararlı rom'a geçti. İki gündür kullanıyorum, bir fark göremedim olumlu veya olumsuz.Güncellemeden memnun kalan Global Rom kullanıcısı var mı ?
Sağlıklı bir güncelleme adımlarını yazabilir misiniz?
Örn :
* SD kart yedeklerini al - android 10 güncelleme öncesi kartı biçimlendir
* Güncellemeden önce fabrika ayarlarına dön
* Güncellemeden sonra tekrar fabrika ayarlarına dön
vs vs gibi.. ?