- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Xioami a2 lite
- Konular
- 5
Nasıl memnunmusun5 Nisan glabal surumde
5 Mayıs Avrupa sürümü olanı hocam
Nasıl memnunmusun5 Nisan glabal surumde
5 Mayıs Avrupa sürümü olanı hocam
Test için yüklemiştim hocam memnundum.lakin mui 11 daha çok tercih ettiğim için tekrra mui11 kurdum,dahili telefon konuşma ses kaydi,akrana cifttiklama ile kapatıp açma ve saire özellikle rinden dolayiNasıl memnunmusun
evet mıuı 11 şuan cidden baya stabil mıuı 12 beklemek için geri stocka geçmiştim ama dayanamayıp geçicem sanırım 11eTest için yüklemiştim hocam memnundum.lakin mui 11 daha çok tercih ettiğim için tekrra mui11 kurdum,dahili telefon konuşma ses kaydi,akrana cifttiklama ile kapatıp açma ve saire özellikle rinden dolayi
Aynen hocam çok memnunum,çok stabil,öyleki adroid one kullanmayı düşünmem artıkevet mıuı 11 şuan cidden baya stabil mıuı 12 beklemek için geri stocka geçmiştim ama dayanamayıp geçicem sanırım 11e
Nasıl yükleniyor miuı zormuAynen hocam çok memnunum,çok stabil,öyleki adroid one kullanmayı düşünmem artık
çok basit forumda konusu var Android 10 downgrade diye ordaki talimatlarla yaparsın bl kilidin açıksaNasıl yükleniyor miuı zormu
Cihazın bootloader ve USB hata ayıklama açıksa,Nasıl yükleniyor miuı zormu
Nasıl yükleniyor miuı zormu
Abiler çok meşekatli zor bir iş uğraşmayı sevmiyorm ne zaman bişey yapsam kötü gidiyor güncellim daha iyi olsun istedim içine ettim bunuda yapmaya kalksam telefon çöker açılmaz kesin yeni güncelleme gelirmi android 10 kullananlar neredeler sorun varmı sizdeçok basit forumda konusu var Android 10 downgrade diye ordaki talimatlarla yaparsın bl kilidin açıksa
Yeni güncelleme dağıtılmaya başladı hocamAbiler çok meşekatli zor bir iş uğraşmayı sevmiyorm ne zaman bişey yapsam kötü gidiyor güncellim daha iyi olsun istedim içine ettim bunuda yapmaya kalksam telefon çöker açılmaz kesin yeni güncelleme gelirmi android 10 kullananlar neredeler sorun varmı sizde