- Adım
- er
- Cihazım
- mi a3
- Konular
- 5
Stock romda ciddi düşük süreler alıyorum ben MIUI da en az 10 saat alıyodumBen ilk defa bu kadar düşük pil gördüm bu cihazda andr. 10 yükleyeli de 3-5 gün olmuştur
Kardeşim eski sürüme geri dönmenin bir yolu yokmu durduk yere başıma iş açtım telefon berbat olduEski bir geliştirici olarak deneyimlerim
1:Bu build eski bir build güvenlik yaması falan tamamen görünüm
2:Şuan beta ve hataları almak için geri bildirim/Sürekli logcat alan uygulamalar mevcut
3:UI'de hatalar mevcut Mart yamasında düzelir yüksek ihtimal
4: Ses artışı mevcut güzel
5:Aosp launcher son sürüm değil ve Android 10 beta sürümündeki tüm hatalar mevcut
(Uygulamaya basılı tutunca kayma/ışınlanma) büyük ikonlar ve aşağıya kaydırınca bildirim paneli açılmaz
6: Parmak izi, pini girdiğinizde gelmez ve gider, (Yeniden başlatıncaya dek)
7:Acil durum çağrısı ikonu acayip büyük
8: Arayüzde bazı yerler gereğinden büyük ölçülendirilmiş (Uygulama bildirimlerine basılı tutarak görebilirsiniz ya da gözünüze illa ki çarpar)
Bugün yeni güncelleme yayınlandı sorunlar çözülmüş yaptın mı güncellemeyi ?Kardeşim eski sürüme geri dönmenin bir yolu yokmu durduk yere başıma iş açtım telefon berbat oldu
Hayır bana 1 haftadır gelmiş olan 1.33 gb boyutundaki güncellemeyi yaptım başka güncelleme gözükmüyor arayüzde takılmalar var napmam lazım geri dönmenin bir yolu yokmuBugün yeni güncelleme yayınlandı sorunlar çözülmüş yaptın mı güncellemeyi ?
Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bı konuyu inceleyiniz hocamKardeşim eski sürüme geri dönmenin bir yolu yokmu durduk yere başıma iş açtım telefon berbat oldu
Bootloader kilitlerini açıp MIUI 11 custom rom yükleyip sonra tekrar Stock Android 9'a geri dönmek. Tabi ki Stock Android'e dönmek istiyorsanız. MIUI11 de Android 9 ve kullananlar memnun gözüküyor.Hayır bana 1 haftadır gelmiş olan 1.33 gb boyutundaki güncellemeyi yaptım başka güncelleme gözükmüyor arayüzde takılmalar var napmam lazım geri dönmenin bir yolu yokmu
Faatboot dan Slot değiştirip cihazı kapatıp açınca recoverye düşecek burdan format yapıp kapatıp açınca eski sürüe dönecektirHayır bana 1 haftadır gelmiş olan 1.33 gb boyutundaki güncellemeyi yaptım başka güncelleme gözükmüyor arayüzde takılmalar var napmam lazım geri dönmenin bir yolu yokmu
Sensörler çalışmaz demişsiniz format yaparaam herşey silinecekmi yoksa silinmedenmi geçicem eski sürümeFaatboot dan Slot değiştirip cihazı kapatıp açınca recoverye düşecek burdan format yapıp kapatıp açınca eski sürüe dönecektir
silinir her şeySensörler çalışmaz demişsiniz format yaparaam herşey silinecekmi yoksa silinmedenmi geçicem eski sürüme