- Adım
- Ümit
- Cihazım
- RedmiNote8Pro
- Meslek
- teknisyen
- Konular
- 14
Evet geldi ben biraz önce güncelleme yaptım
digest dosyası eşlenemiyor dedi ve yüklenmedi hocam bu rom daha öncekilerde bir problem yoktu firmware update dosyasını silip yükledim cihaza ama dosyayı otadan gelmişti ordan indirip sildikten sonra yüklemeye çalıştım problem nedir?*** Haftalık Güncelleme
Mi Eu V.20.1.2 :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir( Firmware Klasörünü Silmeyi Unutmayın )
CHANGELOG
sistem
Optimizasyon - Durum çubuğunda eksik şarj ve hızlı şarj simgeleri
Düzeltme - Ekranı kapatırken ekran titriyor
Düzeltme - Ekran kesme (çentik) ve köşeler pürüzlü ve / veya biçimsiz
Kamera
Optimizasyon - Cihaz filigranı, Mi MIX 2S gibi belirli cihazlar için yanlış
Kilit ekranı, bildirim çubuğu, durum çubuğu
Optimizasyon - Ekran kilidini açma stili
Düzeltme - Yatay ve dikey görünüm arasında geçiş yaparken bildirim çubuğundaki süre kısalıyor
Düzeltme - Bazen bildirim çubuğunda çağrı bildirimi görüntülenmedi
Hava
Optimizasyon - Şehir ekleme işlemi daha kolaydır, şehir eklemeden önce hava durumunu ön izleyebilirsiniz
Optimizasyon - 15 günlük hava durumu görünümü
Saat
Yeni - "Zamanlayıcı zil sesi" seçeneği eklendi
digest dosyası eşlenemiyor dedi ve yüklenmedi hocam bu rom daha öncekilerde bir problem yoktu firmware update dosyasını silip yükledim cihaza ama dosyayı otadan gelmişti ordan indirip sildikten sonra yüklemeye çalıştım problem nedir?
Manuel tekrar indirirmisiniz?
romu pcden indirip atınca problem çözüldü teşekkürler.Bence bütün adımları tekrardan yapın downloadları da tekrar yükleyin update klasörünü silmeyi unutmayın
o normal bir şey uygulama en son güncel versiyon yükle diyor tekrardan sana bana göre bir sorun değilromu pcden indirip atınca problem çözüldü teşekkürler.
her seferinde eski magisk yüklediğim için sürekli güncelleme geliyor buna bir çözüm var mıdır?
Bir de sim pinini degistiremiyor muyuz bulamadım ayarlardao normal bir şey uygulama en son güncel versiyon yükle diyor tekrardan sana bana göre bir sorun değil
Bir de sim pinini degistiremiyor muyuz bulamadım ayarlarda
Ayarlara girip diye yazarsan Büyük ihtimal karşına sorunun cevabı çıkar ben kendim pin kodu kullanmadığım için dikkat etmedim hiçBir de sim pinini degistiremiyor muyuz bulamadım ayarlarda
romu pcden indirip atınca problem çözüldü teşekkürler.
her seferinde eski magisk yüklediğim için sürekli güncelleme geliyor buna bir çözüm var mıdır?