Rehber [Mi A2] MİUİ 12-- Mi A2'yi Mi 6x'e Çevirme Rehberi[ 02.05.2020]

Ruslan1988

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ruslan
Cihazım
Mi A2
Konular
0
Hocam, hangi adımda takıldınız, tekrar yazarmısınız ? Çözemezsek uzaktan bağlanayım yardımcı olayım. Ama bu iş risklidir, biraz bilgi sahibi olmayanlara önermiyorum. Amacınız miui rom kullanmak ise ve risk olmadan miui kullanmak isterseniz şu iki konuyu önerebilirim

[Android 9.0]MIUI 12 Beta Rom V.20.5.7 [ PORT ][Mi A2]
[Android 10.0]MIUI 11 Beta Rom V.20.3.19 [ PORT ][Mi A2]
Bende zaten port ama sorunlu çalışıyor. Mi 6 x yapmak istiyorum.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Ruslan1988

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ruslan
Cihazım
Mi A2
Konular
0
Hocam, hangi adımda takıldınız, tekrar yazarmısınız ? Çözemezsek uzaktan bağlanayım yardımcı olayım. Ama bu iş risklidir, biraz bilgi sahibi olmayanlara önermiyorum. Amacınız miui rom kullanmak ise ve risk olmadan miui kullanmak isterseniz şu iki konuyu önerebilirim

[Android 9.0]MIUI 12 Beta Rom V.20.5.7 [ PORT ][Mi A2]
[Android 10.0]MIUI 11 Beta Rom V.20.3.19 [ PORT ][Mi A2]
Hocam telefonum unlock ol
Tamam hocam, hangi adımda kaldınız .?

Bu arada kalıcı olarak cihazı mi6x yapmadıkça yine sorunlu olacak.
Mesela ne sorun olabilir kalıcı yapmazsam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mı flash programına dosyayı attım .telefonu tanıttım edl mod atıb flash yaptım sorun zaman gidiyor 20 dakika falan ama flash yapmiyor

yani adimlarin hepsini dogru sekilde yaptim Mi flash bolumde soyledigim gibi takilip kaldim

Tamam hocam, hangi adımda kaldınız .?

Bu arada kalıcı olarak cihazı mi6x yapmadıkça yine sorunlu olacak.
adimlarin hepsini dogru sekilde yaptim. mı flash programına dosyayı attım .telefonu tanıttım edl mod atıb flash yaptım sorun zaman gidiyor 20 dakika falan ama flash yapmiyor

Son düzenleme:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam telefonum unlock ol

Hocam mı flash programına dosyayı attım .telefonu tanıttım edl mod atıb flash yaptım sorun zaman gidiyor 20 dakika falan ama flash yapmiyor

yani adimlarin hepsini dogru sekilde yaptim Mi flash bolumde soyledigim gibi takilip kaldim

adimlarin hepsini dogru sekilde yaptim. mı flash programına dosyayı attım .telefonu tanıttım edl mod atıb flash yaptım sorun zaman gidiyor 20 dakika falan ama flash yapmiyor

Sorun şu, cihazınız temelli Mi 6x olarak kalır. Mi a2 ye geri gelemezsiniz. Mi 6x android 9 da kaldı. Android 10 almayacak. Ve miui beta güncellemesi haziranda bitecek. Oysa mi a2 android 10 aldı. Yanlış bir hareketinizde kalıcı olarak mi 6x kalabilirsiniz. Riski yinede kabul ediyorsanız, mi flash eğer yüklemeye başlıyor, ekranda yükleme adımlarını gösterir şekilde ilerliyorsa en sonunda ingilizce olarak bitti yazar. Cihaz kendini otomatik açmaz. Siz cihazı manuel açıcaksınız. Fakat rom çok eski olduğundan cihaz bootloopta kalacaktır. Siz cihazı kapatıp tekrar fastboot moda alacaksınız. Bu seferde mi6x e ait twrp yüklemeniz lazım. Daha sonra eu romu flashlayacaksınız.

Ruslan1988

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ruslan
Cihazım
Mi A2
Konular
0
Sorun şu, cihazınız temelli Mi 6x olarak kalır. Mi a2 ye geri gelemezsiniz. Mi 6x android 9 da kaldı. Android 10 almayacak. Ve miui beta güncellemesi haziranda bitecek. Oysa mi a2 android 10 aldı. Yanlış bir hareketinizde kalıcı olarak mi 6x kalabilirsiniz. Riski yinede kabul ediyorsanız, mi flash eğer yüklemeye başlıyor, ekranda yükleme adımlarını gösterir şekilde ilerliyorsa en sonunda ingilizce olarak bitti yazar. Cihaz kendini otomatik açmaz. Siz cihazı manuel açıcaksınız. Fakat rom çok eski olduğundan cihaz bootloopta kalacaktır. Siz cihazı kapatıp tekrar fastboot moda alacaksınız. Bu seferde mi6x e ait twrp yüklemeniz lazım. Daha sonra eu romu flashlayacaksınız.
tamam olsun yapalim. insallah yalnis bisey yapmam. Ama sorunum su telefonumda bootloader kilidinin hepsi acik gelistirici ayarlardan usb ayiklamada acik/dosyalarin hepsini indirdim hepsini indirdim. Dosya yoluda siz dediginiz gibi edl yapdim ardindan Mi flash -da refresh yaptim ve telefonum gozuktu. Flash yaptim saniyeler 20 dakika oldu ama bitmedi ve ekrana bisey yazmadi. sonra telefonu edl moddan ciarip actim telefonu eski halinde kaldi

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
tamam olsun yapalim. insallah yalnis bisey yapmam. Ama sorunum su telefonumda bootloader kilidinin hepsi acik gelistirici ayarlardan usb ayiklamada acik/dosyalarin hepsini indirdim hepsini indirdim. Dosya yoluda siz dediginiz gibi edl yapdim ardindan Mi flash -da refresh yaptim ve telefonum gozuktu. Flash yaptim saniyeler 20 dakika oldu ama bitmedi ve ekrana bisey yazmadi. sonra telefonu edl moddan ciarip actim telefonu eski halinde kaldi

Hocam bilgisayarınıza team wiewer uzak masa üstü uygulamasını kurar mısınız? Bana bilgileri gönderin bağlanıp deneyelim

Ruslan1988

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ruslan
Cihazım
Mi A2
Konular
0

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
hocam 2 saat sonra olurmu ? simdi işteyim dosyalar kendi pc-mde oda evde .

Hocam, 2 saate bende işten ayrılırım eve geçerim. Biraz da rahatsızım. Yine de olur da gelebilirsem size yazayım. :(

Ruslan1988

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ruslan
Cihazım
Mi A2
Konular
0
Hocam, 2 saate bende işten ayrılırım eve geçerim. Biraz da rahatsızım. Yine de olur da gelebilirsem size yazayım. :(
tamam bi turlu benim isim olmuyur. 2 gundur pc-i getirdim ise ama siz olmadiniz .tama hayirlisi insallah\

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
tamam bi turlu benim isim olmuyur. 2 gundur pc-i getirdim ise ama siz olmadiniz .tama hayirlisi insallah\

Çok üzgünüm. Bende 2-3 gündür hastanelerdeyim. Şansız bir döneme denk geldiniz. Yoksa şimdiye halletmiştik. Kusura bakmayın.

Üst Alt