Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberMi A2 Lite Rootsuz Google Camera Yükleme rehberi
9.adıma kadar geldim 10dkdır açılmasını bekliyorum yükleniyor.Ne yapabilirim? Ses kısma tuşunu da bıraktım artık açılmıyor çünkü. sıfırlanması sıkıntı dğeil de
9.adıma kadar geldim 10dkdır açılmasını bekliyorum yükleniyor.Ne yapabilirim? Ses kısma tuşunu da bıraktım artık açılmıyor çünkü. sıfırlanması sıkıntı dğeil de
muhtemelen bootloop oldu. bootloader'a girip kilidi aç ve miflash'tan sıfırla diyip romu yükle, ardından senin yazılım sürümün ne ise, drive linkinden o patched_boot.img'i indir, ve telefona flash'la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne olur şunu düzeltin, bilmiyorum kaç kez söyledim ama... 7. Oem kilidini açma: Telefon fastboot moduna geçtikten sonra aşağıdaki komutu komut satırına girerek bootloader kilidini açalım:
Kod:
fastboot oem unlock 8. Recovery boot: Aşağıdaki komutu girerek recovery dosyamızı telefona boot edelim:
Kod:
fastboot boot patched_boot.img
Bu komutu girdiğinizde telefon yeniden başlayacak. Telefon açıldıktan sonra ses kısma tuşunu bırakabilirsiniz.
Bu kısım android p için hatalı! Android P'de olması gereken: 7. Oem kilidini açma: Telefon fastboot moduna geçtikten sonra aşağıdaki komutu komut satırına girerek bootloader kilidini açalım:
Kod:
fastboot oem unlock ardından fastboot reboot komutunu girin, ekran açılıp kapanınca ses kısma tuşunu bırakın
Tekrar bootloader'a girin ve bu komutu girin 8. Recovery boot: Aşağıdaki komutu girerek recovery dosyamızı telefona boot edelim:
Kod:
fastboot boot patched_boot.img
Bu komutu girdiğinizde telefon yeniden başlayacak. Telefon açıldıktan sonra ses kısma tuşunu bırakabilirsiniz.