- Adım
- Yasin
- Cihazım
- A2 Lite 64GB
- Konular
- 2
Tamamdır sürekli olarak bakacağım. TeşekkürlerHocam belki geri çekmiş olabilirler. Biraz bekleyin tekrar aktif olacaktır.
Tamamdır sürekli olarak bakacağım. TeşekkürlerHocam belki geri çekmiş olabilirler. Biraz bekleyin tekrar aktif olacaktır.
Eğer mi flash ile temiz kurulum yapmayıpta güncelleme yapa yapa gelirseniz öyle hata verebiliyor bazen. Benim başıma da gelmişti. Tavsiyem en son stock rom pie sürümünü mi flash yardımıyla bootloader açıksa clean_all, bootloader kapalı ise clean_all_lock seçili olarak flashlamanızdır.Güncelleme yaptım temmuz a geldim, tekrar deniyorum güncelleme geçici olarak kullanılamıyor uyarısı alıyorum
Eğer mi flash ile temiz kurulum yapmayıpta güncelleme yapa yapa gelirseniz öyle hata verebiliyor bazen. Benim başıma da gelmişti. Tavsiyem en son stock rom pie sürümünü mi flash yardımıyla bootloader açıksa clean_all, bootloader kapalı ise clean_all_lock seçili olarak flashlamanızdır.
Forumdaki 10.0.15 yazan konudan indirebilirsiniz. Yada MIUI community sitesinden 10.0.13 sürümünü indirip flashlayin. Ikisini de yaptım sonraki güncellemelerde sorun çıkmıyorHaklısınız, çünkü halen hata veriyor. Boot loader açık bende. En son stock rom pie sürüm linki var mı?
Evet aynı sorun bende de var, çok ilginç, masada telefon zor tepki veriyorEskiden telefon sarjdayken dokunmatik sorunu vardı. Şimdi şarja takınca düzeliyor. Çıkarınca sorun başlıyor. Başına böyle bir durum gelen var mi. Özellikle elimden bırakıp masanın üzerinde yazdığım zaman nerdeyse hiç algılamıyor