İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
V10.0.4 Rootlu. Telefonu alalı 6 ay oldu. Durum bu. Memnunum. (Parlaklığı gerektiğinde açıyorum pinti değilim o konuda)

Root varken güncelleme işi uğraştırıcı oluyor. Bu sürümde bir sorunla karşılaşmadım ve arkasından gelmiş güncellemer gördüğüm kadarıyla çok önemli değil. O yüzden kullanmaya devam ediyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bana sorarsan en son sürüme güncelle sonra root yap. Bir sürü hata düzeltmesi ve yeni özellik geldi. Ben güncelleyip rootladım son sürüme memnunum bir sorun yok.

mstfoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
2
Bana sorarsan en son sürüme güncelle sonra root yap. Bir sürü hata düzeltmesi ve yeni özellik geldi. Ben güncelleyip rootladım son sürüme memnunum bir sorun yok.

Teşekkürler öneri için ama sizden başka bunu öneren görmediğim için biraz daha beklemeyi planlıyorum.

endspeed

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
1
Şükür güncelleme geldi çok geç geldi yaptım umarım faydalı olur.

İmmortalsoul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ADEM
Cihazım
A2 lite 64gb
Konular
0
Güncelleme geldikten sonra telefonun dokunmatiginde sorun oluştu. Yüksek amperli şarj aletleriyle şarj ederken nasıl hassasiyetini kaybediyorsa aynısı olmasa da ona yakın benzer bir durum oluştu.

endspeed

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
1
Güncelleme geldikten sonra telefonun dokunmatiginde sorun oluştu. Yüksek amperli şarj aletleriyle şarj ederken nasıl hassasiyetini kaybediyorsa aynısı olmasa da ona yakın benzer bir durum oluştu.
Aynen o yüzden yapmasın geri kalan klavye ağırlaştı seriliği kayboldu yoruyor ekranda pek gözüme batmıyor birde çift tıklayıp uyandırma gitti bende ve birçok kişide. Bende Instagram hafıza kartında idi silik olmaya başladı yine mobil veriden wifiye geçiş sonrası.

İmmortalsoul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ADEM
Cihazım
A2 lite 64gb
Konular
0
Aynen o yüzden yapmasın geri kalan klavye ağırlaştı seriliği kayboldu yoruyor ekranda pek gözüme batmıyor birde çift tıklayıp uyandırma gitti bende ve birçok kişide. Bende Instagram hafıza kartında idi silik olmaya başladı yine mobil veriden wifiye geçiş sonrası.
Evet çift tıklama bende de gitti. Mobil veri wifi arasında hiçbir fark göremiyorum şimdilik. Beni en çok rahatsız eden konu ekran dokunma duyarlılığının çok azalmış olması

fatihnkv

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi A2 Li
Konular
0
Birçok kullanıcı gibi benim cihazımda da dokunmatik sorunu ortaya çıktı. İşin ilginç tarafı bugün oldu bu olay. İlk geldiği gün temmuz güncellemesini yaptım ama dokunmatik bugün sorunlu çalışma başladı. Yabancı ve resmi forumlara farklı ağızlardan ulaşalım ki bir çözüm gelsin.

ömi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
A2 Lite 64GB
Konular
2
Herkese merhaba arkadaşlar.
9 gün önce bu telefonu aldım, 3 gün önce güncelleme geldi, Android 9 sürümüne güncellendi.
Dokunmatik kalitesi çok çok kötü, sayfayı kaydırıyorum durması için dokunuyorum 3 sn sonra duruyor, çift tıkla ekran uyandırma yok, numara çevirirken bile kesik kesik basıyor tam bir eziyet oldu telefonu kullanmak, güncelleme yapalım derken mahvetmişler... Aldığıma pişman oldum desem yeridir.

İlk mesajdaki romu indirdim, becerebilirsem yükleyip 8.1 e dönmeyi düşünüyorum

By_Nisay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
By_Nisay
Konular
4
Sonuç olarak 8.1 deki kullanıcıların 9 a geçmesi tavsiye edilmez. Yanılıyor muyum arkdaşlar?

Üst Alt