Soru Mi A2 Lite Alınır Mı?

Meraxes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
12
Herkese iyi forumlar,
Bundan yaklaşık 6 ay önce Mi Max 2 cihazı kullanıyordum. Ardından IOS bir cihaza geçtim fakat IOS beni tatmin etmedi. Şimdi tekrardan androide geçmek istiyorum fakat kararsız kaldım açıkçası. Miui ara yüzünü seviyordum, tekrar eski cihazımı getirseler hayır demem ama android one cihazların güncelleme garantisi de cezbediyor beni. Mi A2 Lite sanıyorum yaklaşık bir senelik bir cihaz. Sırf Android one için almaya değer mi? Performansı nasıl? Alternatif ne önerirsiniz?

Sorularım şimdilik bu kadar, cevaplarsanız müteşekkir olacağım, iyi geceler diliyorum.

cngkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi A2
Konular
13
1500-1700 TL aralığında oynayabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konuya ilginiz ve verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim herkese :) Çok sağolun
biraz daha bekleyip mi a3 almanızı öneririm o zaman

Oyla:

Meraxes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
12
biraz daha bekleyip mi a3 almanızı öneririm o zaman

Bu redmi note 6 pro ve redmi 7 kafama yatmaya başladı. Fiyatları da gayet uygunmuş böyle cihazlar olduğunu bilmiyordum biraz cahil kalmışım aradan geçen zamanda. Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Oneplus 9 5G
Konular
188
Bu redmi note 6 pro ve redmi 7 kafama yatmaya başladı. Fiyatları da gayet uygunmuş böyle cihazlar olduğunu bilmiyordum biraz cahil kalmışım aradan geçen zamanda. Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
A2 Lite yerine alınabilir hocam. Hemde miui arayüzü daha kullanışlı.

Oyla:

Aybin.Kilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aybin Kılıç
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Elektrik Teknisyen
Konular
10
Note 6 pro ile bende buradayım. Cihaz akıyor desem yalan olmaz.. Tavsiye ederim deneyimlerime göre.

Sadece google uygulamalarını devre dışı bırakamadım. Huawei de uygulamalar bölgesinden youtube/chrome/play müzik / play video /duo gibi gereksizleri engelleyebiliyordum.. Bunda izin vermiyor.
Mecburi root edip icabına bakacağım.

Oyla:

emrsaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Aydın
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Note 6 pro ile bende buradayım. Cihaz akıyor desem yalan olmaz.. Tavsiye ederim deneyimlerime göre.

Sadece google uygulamalarını devre dışı bırakamadım. Huawei de uygulamalar bölgesinden youtube/chrome/play müzik / play video /duo gibi gereksizleri engelleyebiliyordum.. Bunda izin vermiyor.
Mecburi root edip icabına bakacağım.
Google uygulamalarını devre dışı bırakmak için Play Store'da bulunan "Redmi System Manager" adlı uygulamayı kullanabilirsiniz.Root gerektirmez.Uygulama içinden sağ alt köşede bulunan start butonu ile ayarlara gidip seçtiğiniz uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz.İyi forumlar.

Oyla:

Aybin.Kilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aybin Kılıç
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Elektrik Teknisyen
Konular
10
Google uygulamalarını devre dışı bırakmak için Play Store'da bulunan "Redmi System Manager" adlı uygulamayı kullanabilirsiniz.Root gerektirmez.Uygulama içinden sağ alt köşede bulunan start butonu ile ayarlara gidip seçtiğiniz uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz.İyi forumlar.
Hallettim çoktan. Teşekkür ediyorum ilginiz ve alakanız için.

Oyla:

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
Eski telefonum Mi A2 Lite'dı ve şimdi Redmi Note 7'ye geçtim(çok şükür) size tavsiyem Xiaomi'nin saf android telefonlarından uzak durmanız. MIUI tabanlı bir telefon alıp canınız saf android istediğinde Pixel Experience veya AOSP tabanlı bir rom kurarak her tarza erişim sağlayabilirsiniz.

Oyla:

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17