- Adım
- SkyWalker
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Konular
- 13
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Şuan için telefonda herhangi bir OS yok, telefon boş.
- Telefon Modeli
- Mi A2/6X
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkadaşlar selam! Geçen güç Xposed Framework modülünü, Magisk üzerinden kurdum. Sistemi yeniden başlattım ve ekrana Çince yazılar çıktı. Tıklanabilir tek bir yer vardı, geri v.s yoktu. Bu arada MIUI 10 kullanıyordum. Tıklanabilir yere tıkladıktan sonra telefon yeniden başlatı ve açılmadı. Sistemi sıfırlamayı denedim, ROM atmayı denedim, kendim flaşlamayı denedim, rollback yüzünden hiçbir işlem yapamıyorum telefon üzerinde. Critical unlocked olarak gözüküyor ancak, "fastboot oem unlock" yazınca," Token verify failed, reboot the device" hatası alıyorum. PitchPlack ile Zip ROM flaşlarken, "Enter applying update: 7 (Error code: :kInstallDeviceOpenError) ve "Updater process ended with ERROR: 1" hatası alıyorum. Bu arada MiFlashUnlock ile denedim ve bootloader unlocked yazıyor, ancak "no need to repeat unlock" hatası verip devam etmiyor. Anlamadığım, bootloader kilitli mi, açık mı ve bu sorunun içerisinden nasıl çıkarım? Emin olmadığım için bootloader kapalı olarak işaretliyorum. Şimdiden teşekkürler.
HiddeNKinG Skorpi 1231243 cantara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HiddeNKinG Skorpi 1231243 cantara