Bu romda klavye sorunu devam ediyor mu var mı yardımcı olun
mustafaeksenofficial Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım gm4g Yaş 28 Konum denizli Katılım 13 Mart 2019 Konular 0 Mesajlar 16 Tepkime puanı 6 Puanları 3 17 Aralık 2019 #21 Bu romda klavye sorunu devam ediyor mu var mı yardımcı olun
Ironsides Süper Üye Yönetici Moderatör Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Not Found Cihazım Poco X3Pro Meslek Mod Konum LT Katılım 2 Ocak 2015 Konular 320 Mesajlar 4.695 Çözümler 26 Tepkime puanı 9.933 Puanları 338 17 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 mustafaeksenofficial' Alıntı: Bu romda klavye sorunu devam ediyor mu var mı yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... Aosp romlarda klavye sorunu pek yok hocam. Bu romdada oyle
mustafaeksenofficial' Alıntı: Bu romda klavye sorunu devam ediyor mu var mı yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... Aosp romlarda klavye sorunu pek yok hocam. Bu romdada oyle
Ironsides Süper Üye Yönetici Moderatör Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Not Found Cihazım Poco X3Pro Meslek Mod Konum LT Katılım 2 Ocak 2015 Konular 320 Mesajlar 4.695 Çözümler 26 Tepkime puanı 9.933 Puanları 338 30 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #23 *** Güncelleme: 25.12.2019 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
*** Güncelleme: 25.12.2019 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ironsides Süper Üye Yönetici Moderatör Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Not Found Cihazım Poco X3Pro Meslek Mod Konum LT Katılım 2 Ocak 2015 Konular 320 Mesajlar 4.695 Çözümler 26 Tepkime puanı 9.933 Puanları 338 4 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #24 *** Güncelleme: 01.01.2020 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
*** Güncelleme: 01.01.2020 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ironsides Süper Üye Yönetici Moderatör Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Not Found Cihazım Poco X3Pro Meslek Mod Konum LT Katılım 2 Ocak 2015 Konular 320 Mesajlar 4.695 Çözümler 26 Tepkime puanı 9.933 Puanları 338 9 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #25 *** Güncelleme: 08.01.2020 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
*** Güncelleme: 08.01.2020 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ironsides Süper Üye Yönetici Moderatör Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Not Found Cihazım Poco X3Pro Meslek Mod Konum LT Katılım 2 Ocak 2015 Konular 320 Mesajlar 4.695 Çözümler 26 Tepkime puanı 9.933 Puanları 338 15 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #26 *** Güncelleme: 15.01.2020 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
*** Güncelleme: 15.01.2020 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ironsides Süper Üye Yönetici Moderatör Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Not Found Cihazım Poco X3Pro Meslek Mod Konum LT Katılım 2 Ocak 2015 Konular 320 Mesajlar 4.695 Çözümler 26 Tepkime puanı 9.933 Puanları 338 5 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 *** Güncelleme: 05.02.2020 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
*** Güncelleme: 05.02.2020 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ironsides Süper Üye Yönetici Moderatör Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Not Found Cihazım Poco X3Pro Meslek Mod Konum LT Katılım 2 Ocak 2015 Konular 320 Mesajlar 4.695 Çözümler 26 Tepkime puanı 9.933 Puanları 338 13 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 *** Güncelleme: 12.02..2020 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
*** Güncelleme: 12.02..2020 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ironsides Süper Üye Yönetici Moderatör Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Not Found Cihazım Poco X3Pro Meslek Mod Konum LT Katılım 2 Ocak 2015 Konular 320 Mesajlar 4.695 Çözümler 26 Tepkime puanı 9.933 Puanları 338 20 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 *** Güncelleme: 19.02..2020 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
*** Güncelleme: 19.02..2020 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ironsides Süper Üye Yönetici Moderatör Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Not Found Cihazım Poco X3Pro Meslek Mod Konum LT Katılım 2 Ocak 2015 Konular 320 Mesajlar 4.695 Çözümler 26 Tepkime puanı 9.933 Puanları 338 20 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #30 *** Güncelleme: 18.03.2020 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
*** Güncelleme: 18.03.2020 tarihli haftalık güncellememiz yayımlandı. İndirme linki ve sürüm değişiklikleri ilk mesaja eklenmiştir. Link: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Değişiklikler : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir