Verdiğiniz APK indirdim on kamera ile fotoğraf cektigimde resim yeşil oluyor sizde de aynı sorun varmı ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Önceden Google Camera yüklemiştim telefona.. Android 9 güncellemesinden sonra güncelleme var mı diye baktım. 5.x versiyonları yüklenmedi, resimde işaretlediğim versiyonu kurdum gayet güzel çalışıyor ve Google Camera 6.1.x sürümü haliyle yeni özellikler var. Önceki Google Camera'yı kaldırmadan yükleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ayıca sitede (apk dan link alabilirsiniz) diğer farklı sürümler de mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı sorun bende de mevcut. Ekranın 3/4'ü yeşil oluyor.. Sanırım WhatsApp ile ilgili bir durum. Telegramda sorun yok.
nasıl yapılıyor hocamÜstad Bu yaptığınız GCam script uygulama şeklini kenzo/kate cihazda AOSP, CAF vb MiA1 gibi Pie Nitrogen veya Pixel vb rom üzerine denendi aktif çalıştı. Hatta GCam Apk güncellmesini de yaptığınız sciript içinde
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
GoogleCamera.apk yı güncel olan ile değiştirip adını da (GoogleCamera.apk) yapılarak yükleme başarılı oldu.
Teşekkürler
nasıl yapılıyor hocam
Evet var hocambu şekilde gcam yükleme ile play storeden yükleme arasında çok fark var mı acaba ?
Merhaba, adb klasörüne baktığınızda iki farklı exe dosyası görürsünüz, adb ve fastboot. Bunlar iki ayrı yazılımdır ve farklı metotlarla kullanılabilir.iyi günler yardıma ihtiyacım var fastboot modunda adb devices yazınca kod gelmiyor normalde geliyor ve oem de sürekli açık gibi gözüküyor çözüm nedir
Android sürümünüz nedir hocam?hocam gcam kurulumunu yapıyorum telefon yeniden başladı sıfırlandı şu anda telefon ana menude bekliyor programda böyle donup kaldı 25dakikadır böyleLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir