Rehber Mi A1 Stock Rom Yükleme Rehberi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Klasör içerisinde yer alan tissot_images_v9 dosyasını bir defa çıkartın. Bir klasör oluşması ve bu klasörün içerisinde clear_all.bat isminde bir dosya olması lazım. Eğer klsörde bu dosya yoksa yanlış dosya indirmişsinizdir.

Klasör içeriği bu şekilde görünmeli...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ek olarak lock seçeneği işaretli dikkatli olun. Sadece mutlaka clean all seçili olması gerekli.

sleymanfirat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Mi a1
Konular
2
Klasör içerisinde yer alan tissot_images_v9 dosyasını bir defa çıkartın. Bir klasör oluşması ve bu klasörün içerisinde clear_all.bat isminde bir dosya olması lazım. Eğer klsörde bu dosya yoksa yanlış dosya indirmişsinizdir.

Klasör içeriği bu şekilde görünmeli...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ek olarak lock seçeneği işaretli dikkatli olun. Sadece mutlaka clean all seçili olması gerekli.
fotoğraftaki dosyalar çıkmıyo android 9 dan 8.0 a düşürmeye çalışıyorum yanlış dosyayımı indiriyorum anlamadım

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
fotoğraftaki dosyalar çıkmıyo android 9 dan 8.0 a düşürmeye çalışıyorum yanlış dosyayımı indiriyorum anlamadım
Genellikle sıkıştırılmış dosya içerisinde ikinci bir sıkıştırılmış dosya oluyor ve ikinci dosya 7zip ile açıldığında klasör haline geliyor.

sleymanfirat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Mi a1
Konular
2
Genellikle sıkıştırılmış dosya içerisinde ikinci bir sıkıştırılmış dosya oluyor ve ikinci dosya 7zip ile açıldığında klasör haline geliyor.
rar da sadece bir dosya var dediğin gibi bi durum yok

sleymanfirat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Mi a1
Konular
2
Evet o dosyayı 7zip ile bir defa daha çıkartın...
bu işlem herkes içinmi geçerli bunu yapmadan yapılmıyomu yapanlar böylemi yapıyo ki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu dosya direkt kullanılmıyomu 7zip le ilgili bi işlem uygulanırmı buna bence alakası yok uzantı farklı

Ekli dosyalar

• asdasdasdasdddddddddddddddddddddddddd.png
    asdasdasdasdddddddddddddddddddddddddd.png
    20,7 KB · Görüntüleme: 16

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
bu işlem herkes içinmi geçerli bunu yapmadan yapılmıyomu yapanlar böylemi yapıyo ki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu dosya direkt kullanılmıyomu 7zip le ilgili bi işlem uygulanırmı buna bence alakası yok uzantı farklı
Pekala o zaman çıkartmayın fakat elinizdeki bu dosya ile kurulum yapamazsınız... Ya tgz ya da tar uzantılı dosya ikinci defa sıkıştırılmış, ya yanlış dosya indirdiniz ya da dosyanız hatalı inmiş. İlk mesajdaki rom dosyasını tekrar indirip kurulum yapın.

sleymanfirat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Mi a1
Konular
2
Pekala o zaman çıkartmayın fakat elinizdeki bu dosya ile kurulum yapamazsınız... Ya tgz ya da tar uzantılı dosya ikinci defa sıkıştırılmış, ya yanlış dosya indirdiniz ya da dosyanız hatalı inmiş. İlk mesajdaki rom dosyasını tekrar indirip kurulum yapın.
teşekkürler

Üst Alt