remote partition table doesnt exist hatası verdi. googleye yazdıgımda beni xiaominin sitesine yönlendirdiler android one çakılmıs 5x olabilir diye. imei yazarak siteden kontrol ettim. aynen de öyle olmuş. 5xmiş bendeki telefon. aradaki tek fark biri miui biri android one diye biliyorum. internetten karsılastırmalara da baktım ve sanırım öyle. ben şimdi buna miui rom mu atıcam güncel olması için onu anlamadım. Ayarlar kısmında telefon durumu kısmına girince bile mi a1 yazıyor çakallar oraya kadar çakmışlar
valla hiç fark etmez. babamda mi 6 var ondan görünce miui biraz kalabalık gelmişti diye ben a1 almıştım özellikle ama son günlerde o kadar midem bulandı ki telefonda 7.1.2 görmekten artık java bile kullanırımHocam cihazı MIUI ile kullanmak istermisiniz ?
valla hiç fark etmez. babamda mi 6 var ondan görünce miui biraz kalabalık gelmişti diye ben a1 almıştım özellikle ama son günlerde o kadar midem bulandı ki telefonda 7.1.2 görmekten artık java bile kullanırım
Rica ederim kurulumu deneyin takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.Fake rom cihazlarda biraz sıkıntı olabiliyor.Diğer kendi 5X konusu üzerinde yazabilirsiniz.Burayı meşgul etmeyelim A1 konusunu.pendroz abi çok teşekkür ederim bu saatte ilgilendiğin için.
İşlemleri düzgün bir şekilde uyguladığınızdan emin olun, ayrıca android 9.0 güncellemesi yaptıysanız 9.0 romunu yeniden kurmanız gerekiyorbütün her şeyi eksiksiz yaptım fakat telefon kendini yeniden başlatıp duruyor düzelmedi yardım eder misiniz