Mi A1 ekranda dalgalanma

Değiştirip 12 ay kullanılmış 12 ay garantisi kalan mı5 alınır mı

• Mi a1 daha yeni olduğu için değişme

Oy: 12 75,0%
  • İkinci el mi 5 alınır

Oy: 4 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    16

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Annemin general mobile 4g sinde de Android one olduğu için saf android var dediğiniz gibi Camera ve chrome gibi uygulamalarda böyle kararma sorunu olmuştu güncelleme ile çözüldü. Donanımsal bir sorun olmadığı düşüncesindeyim, umarım en kısa zamanda çözülür

darkness_102

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
Mİ A1
Konular
4
O nasıl yapılıyormuş kardeşim hizmet çerçevesi falan

Telefonu ilk aldigimda oreo guncellemesi gelmis olmasina ragmen guncellemeleri denetle dedigimde bulmuyodu sonra arastirdim ayarlar uygulamalar uygulama islemlerini göster google hizmetleri çercevesi verileri sil dedikten sonra iki uc defa guncellemeleri denetle deyince oreo güncellemesinini bulmuştu

ibo4600

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hacı İbrahim
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
1
Güncellemeden sonra oldu onlar şimdi haberlerde çıktı yeni güncelleme yayınlandı bugün yada yarın gelir bizim telefonlara da ozaman düzelecek diyor ama bilmiyorum tabi inşallah sıkıntı kalmaz ayrıca senin telefondan sallayinca kameradan tıkır tıkır ses geliyor mu boncuk sesi gibi
Hayır ses gelmiyor kameradan ama başkalarında duydum optik imaj sabitleyiciden geliyormuş öyle gözüme çarpmıştı.

Bana 80 mb güncelleme geldi ondan sonra bu kararma azaldı ama tamamen bitti sayılmaz

qorkemilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
mi a1
Konular
8
Hayır ses gelmiyor kameradan ama başkalarında duydum optik imaj sabitleyiciden geliyormuş öyle gözüme çarpmıştı.

Bana 80 mb güncelleme geldi ondan sonra bu kararma azaldı ama tamamen bitti sayılmaz
Kamerayı bozdular iyice eskisi kadar net çekmiyor portre modunda önceden jilet gibi çekerdi şimdi sağdan soldan bozuyor

Ugurz27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi A1
Konular
0
Nasıl çözülecek bu ekrandaki sihay dalgalanma olayi güncelleme geldi yine aynı varmı bir çözümü acaba

macit59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
Mi A1
Konular
2
Arkadaşlar , mi a1 cihazın var oreo'da. Fakat robot atıp Google camera yı kurduktan sonra gelen guncellemelrig yapamıyorum , yukluyemiyor, çözümü nedir acaba
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
Merhaba. Benim de bir problemim var. Oreoya geçtikten sonra telefonun ortasında yukardan aşağıya boydan boya ince beyaz bir çizgi oluşmuştu çok dikkatli bakınca gözüküyor. Bugün aynı çizgiden telefonun sağ tarafında da olduğunu farkettim. Ne yapmalıyım. 4-5 aylık cihaz, garantiye göndersek sonuç alabilir miyiz. Çizgiler gerçekten çok ince ve görmek için dikkatli bakmak gerekiyor. Ekranı yan çevirsemde farklı bir uygulama açsam da o iki çizgiyi görebiliyorum. Gittigidiyor cepporttan almıştım.

sessizkurgu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
11
Sayfada bahsedeilen sorunlarin hiçbiriyle karsilasmadim şükür.Cihaz tıkır tıkır çalışıyor.Elektronik şans işi.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
Benim telefonumdaki problemin resmi bu. Delta servis ile görüşüp gönderdim. Umarım düzelir

gkyzrl40

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
xiomi mi a1
Konular
14
Arkadaşlar , mi a1 cihazın var oreo'da. Fakat robot atıp Google camera yı kurduktan sonra gelen guncellemelrig yapamıyorum , yukluyemiyor, çözümü nedir acaba
aynı sorunu bende yaşıyorum yeniden rom atılcakmış sanırım garantiye yollamak lazım

Üst Alt