Sohbet Mi 9t’den iPhone 7 plus’a

Haklı mıyım?

• Evet

• Hayır

• Bilemiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Öyle uçsuz bucaksız bir dünya (Android) aramıyorum. Bildirimler adam akıllı gelsin, Chrome kasmasın, Twitter ana sayfası taş yemiş gibi ilerlemesin, oyunları iyi kötü oynayabileyim, her güncelleme ile ilginç ilginç hatalarla karşılaşmayayım bana yeter. Havoc, Eu Beta, Global, PE, Bootloader kilidi aç kapat, MiFlash Tool, Fastboot... Vallahi baydı 2 senedir. (Hayır bir yandan da takip ediyorum hepsini. Hoşuma da gidiyor. Mazoşist oldum çıktım Xiaomi sayesinde.) Kısacası uygun fiyatlı olsa iPhone'dan şaşmam.

Başlıktaki arkadaşımız için de temennim hayırlı olması yönünde. Ben olsam (sırf bataryası için bile) 9T gibi bir cihazdan 7 Plus'a geçmem. Güncel bir modele bakardım. Ama onların da fiyatları malum.

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
bende bugün itibarı ile note 8 pro dan iphone 7 ye geçmiş bulunuyorum arkadaşlar bıktırdı cihaz resmen alan olursa sakın yurtdışı almasın veya mtk dan uzak kalsın :)

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
Hocam android dünyasına geçmeden önce at gözlüğü ile bakan bir iphone kullanıcısıydım. Ne olursa olsun adnroid benim için kötü der dururdum. Fakat RN7 cihazını elime aldıktan sonra uçsuz bucaksız bir dünyaya giriş yaptım. iPhone ile yapabildiğim sınırlı şeylerin yanında koca bir dünya barındırıyor bu cihazlar. Stabilite mi evet iPhone daha stabil çünkü geliştirilebilir bir yanı yok stabil şekilde devam eden bir düzeni var ama Android tamamen gelişim sürecine devam eden işletim sistemi olduğundan her yenilikte farklı şeylerle karşılaşabilirsiniz. ghost screen ve diğer buglar tamamen kullanım ile alakalı benim cihazımda da çok oluyordu ama bunlardan kurtulmak içinde bir çok yöntem mevcut. Sonuçta Android dünyasını terketmek kendini biraz kısıtlamak gibi geliyor bana. Yine de hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın :)
Teşekkür ederim hocam. Benim için root
Saçma buglardan Xiaomi'de ben de sıkıldım ancak şu anlık idare etmeye çalışıyorum iphone se2 veya 9 adıyla çıkaracağı söylenen hem güncel hem ufak ekranlı hem de nispeten daha uygun fiyatlı bir telefon çıktığı zaman artık 5000 lira da olsa alıp en azından 4 sene kullanmak istiyorum. Telefon rekabetinin kızıştığı teknoloji editörlerinin bile takip edemeyeceği kadar fazla telefonu piyasaya pompalayıp bir daha yüzüne bakılmayan bir telefon tercih etmek istemiyorum. Sürpriz yaşatmayacak ama gerekiyorsa powerbank ile dolaşabileceğim, güveneceğim bir telefon için ben de bekliyorum ve arkadaşın geçişini haklı buluyorum. Herkesin telefondan beklediği şey farklı sonuçta. Hayırlı olsun diyorum iyi günlerde kullanın. :)
se2 yi beklemeyi
bende bugün itibarı ile note 8 pro dan iphone 7 ye geçmiş bulunuyorum arkadaşlar bıktırdı cihaz resmen alan olursa sakın yurtdışı almasın veya mtk dan uzak kalsın :)
hayırlı olsun. Şarj konusunda üzüleceğiz ama o belli. Hem erken bitiyor hem de dolmak bilmiyor. Hele benim Plus model olduğu için hiç dolmuyor (:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
hayırlı olsun. Şarj konusunda üzüleceğiz ama o belli. Hem erken bitiyor hem de dolmak bilmiyor. Hele benim Plus model olduğu için hiç dolmuyor (:
[/QUOTE]

valla hocam işimi sorunsuz görsün şarjlı klıfı bakıyorum şuan :)

Üst Alt