Sohbet Mi 9t’den iPhone 7 plus’a

Haklı mıyım?

• Evet

• Hayır

• Bilemiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arkadaş kendi isteği ile cihazını değiştirmiş bize de hayırlı olsun demek düşer. Herkesin zevki farklıdır. Bu kararı hakkında eleştiri yapmak bize bir şey katmayacak diye düşünüyorum. Tartışmanın büyümemesi için sizleri sükunete davet ediyorum

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Apple pahali değil ki %62 vergi alınıyor
iPhone 6000 TL Doların TL'ye çevrilmesi + 4000 (otv,KDV,,TRT, kültür) vergi = 10.000

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Arkadaş kendi isteği ile cihazını değiştirmiş bize de hayırlı olsun demek düşer. Herkesin zevki farklıdır. Bu kararı hakkında eleştiri yapmak bize bir şey katmayacak diye düşünüyorum. Tartışmanın büyümemesi için sizleri sükunete davet ediyorum
Kimse tartışma yaratacak bir şey yazmamış ki.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hayırlı olsun 7 plus 3.5 sene önce çıkan bi cihaz ama ios eko sisteminde sizi maksimum 2 sene daha götürür plus modeli olmasındanda fazla bi pil sorunu yaşamazsınız android şuanki mevcut düzenle ilerlediği sürece hiç bi zaman sorunsuz ve stabil olmayacak bi sürü işlemci bi sürü telefon markası hepsi ayrı ayrı arayüzleri android üzerine yazıp uğraşıp duruyor az ve öz olmalıydı ama android telefon üreticileri sadece daha fazla cihaz ve kazanç peşinde biz kullanıcılarda bu sorunlarla boğuşup duruyoruz güle güle kullanın :)

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Merhabalar dostlar. Mi 6 ile başlayan, mi 6nın ghost screen problemi ile devam eden ve tüketici hakem heyeti kararı ile cihaz değişimine giden süreç. Akabinde mi 6nın Migros’ta bulunmaması ve ısrar bela mi 8 lite I kabul etmem. Onun da 6. Ayında ghost screen problemi vermesi ve thh ile uğraşmak istememem mi 8 lite telefonu sorununu söyleyip üste para ekleyip mi 9t ile üste para verip takas etmem derken büyük problemler (ghost screen) haricinde saçma sapan buglardan bıkmam ve mi 9t yi kardeşime hediye etmem ve kendime iPhone 7 Plus almam. Bak yanlış anlamayın yıllar önce çıkmış cihaz ama en baba android cihazdan çok çok iyi ve stabil. Pahalı mı evet pahalı. Hatta iPhone XR almayı çok düşündüm ama en son 7 plus almaya karar verdim ve iyi ki almışım. Kimse yanlış anlamasın eski bir android kullanıcısı olarak iOS gerçekten bambaşka.
Hocam 9t ile 7 plus karşılaştırma yapar mısın? Kamera, hız, batarya, ekran falan. Bende aşmayı düşünüyorum 9t den geçicem

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
Hocam 9t ile 7 plus karşılaştırma yapar mısın? Kamera, hız, batarya, ekran falan. Bende aşmayı düşünüyorum 9t den geçicem
En kısa zamanda bu gönderiye cevap olarak elimden geldiğince yaparım hocam. Biraz kullanayım ilk izlenim olarak şarj süresi hariç mi 9tyi aramıyorum. Hatta iyiki geçmişim diyorum.

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Merhabalar dostlar. Mi 6 ile başlayan, mi 6nın ghost screen problemi ile devam eden ve tüketici hakem heyeti kararı ile cihaz değişimine giden süreç. Akabinde mi 6nın Migros’ta bulunmaması ve ısrar bela mi 8 lite I kabul etmem. Onun da 6. Ayında ghost screen problemi vermesi ve thh ile uğraşmak istememem mi 8 lite telefonu sorununu söyleyip üste para ekleyip mi 9t ile üste para verip takas etmem derken büyük problemler (ghost screen) haricinde saçma sapan buglardan bıkmam ve mi 9t yi kardeşime hediye etmem ve kendime iPhone 7 Plus almam. Bak yanlış anlamayın yıllar önce çıkmış cihaz ama en baba android cihazdan çok çok iyi ve stabil. Pahalı mı evet pahalı. Hatta iPhone XR almayı çok düşündüm ama en son 7 plus almaya karar verdim ve iyi ki almışım. Kimse yanlış anlamasın eski bir android kullanıcısı olarak iOS gerçekten bambaşka.
Hocam android dünyasına geçmeden önce at gözlüğü ile bakan bir iphone kullanıcısıydım. Ne olursa olsun adnroid benim için kötü der dururdum. Fakat RN7 cihazını elime aldıktan sonra uçsuz bucaksız bir dünyaya giriş yaptım. iPhone ile yapabildiğim sınırlı şeylerin yanında koca bir dünya barındırıyor bu cihazlar. Stabilite mi evet iPhone daha stabil çünkü geliştirilebilir bir yanı yok stabil şekilde devam eden bir düzeni var ama Android tamamen gelişim sürecine devam eden işletim sistemi olduğundan her yenilikte farklı şeylerle karşılaşabilirsiniz. ghost screen ve diğer buglar tamamen kullanım ile alakalı benim cihazımda da çok oluyordu ama bunlardan kurtulmak içinde bir çok yöntem mevcut. Sonuçta Android dünyasını terketmek kendini biraz kısıtlamak gibi geliyor bana. Yine de hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın :)

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Arkadaş millet istediği telefonu almakta özgür,isterse mi 9t den iPhone 4e geçer kimsenin kötüleme hakkı yok,ben de redmi note 7den iPhone 7ye geçtim plus alabilirdim ama küçük olsun istedim memnunum,xiaominin tek artısı bataryasıydı kamerada ise bariz iPhone 7 daha iyi.

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Saçma buglardan Xiaomi'de ben de sıkıldım ancak şu anlık idare etmeye çalışıyorum iphone se2 veya 9 adıyla çıkaracağı söylenen hem güncel hem ufak ekranlı hem de nispeten daha uygun fiyatlı bir telefon çıktığı zaman artık 5000 lira da olsa alıp en azından 4 sene kullanmak istiyorum. Telefon rekabetinin kızıştığı teknoloji editörlerinin bile takip edemeyeceği kadar fazla telefonu piyasaya pompalayıp bir daha yüzüne bakılmayan bir telefon tercih etmek istemiyorum. Sürpriz yaşatmayacak ama gerekiyorsa powerbank ile dolaşabileceğim, güveneceğim bir telefon için ben de bekliyorum ve arkadaşın geçişini haklı buluyorum. Herkesin telefondan beklediği şey farklı sonuçta. Hayırlı olsun diyorum iyi günlerde kullanın. :)

Üst Alt