Sohbet Mi 9t’den iPhone 7 plus’a

Haklı mıyım?

• Evet

• Hayır

• Bilemiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
Merhabalar dostlar. Mi 6 ile başlayan, mi 6nın ghost screen problemi ile devam eden ve tüketici hakem heyeti kararı ile cihaz değişimine giden süreç. Akabinde mi 6nın Migros’ta bulunmaması ve ısrar bela mi 8 lite I kabul etmem. Onun da 6. Ayında ghost screen problemi vermesi ve thh ile uğraşmak istememem mi 8 lite telefonu sorununu söyleyip üste para ekleyip mi 9t ile üste para verip takas etmem derken büyük problemler (ghost screen) haricinde saçma sapan buglardan bıkmam ve mi 9t yi kardeşime hediye etmem ve kendime iPhone 7 Plus almam. Bak yanlış anlamayın yıllar önce çıkmış cihaz ama en baba android cihazdan çok çok iyi ve stabil. Pahalı mı evet pahalı. Hatta iPhone XR almayı çok düşündüm ama en son 7 plus almaya karar verdim ve iyi ki almışım. Kimse yanlış anlamasın eski bir android kullanıcısı olarak iOS gerçekten bambaşka.

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
stabilite mutlaka iphonelarda çok daha iyi tartışmasız. ama şahsi tercihim ikisi arasında mi9t kullanmak olurdu daha güncel bir cihaz çünkü. dediğiniz gibi çok oldu 7 çıkalı. iphone kendi kendini her geçen sene yeni modelleriyle bitiren bir marka. yine de en azından 2 yıl kadar kullanabilirsiniz diye düşünüyorum kasma donma sorunları olmadan. hayırlı olsun

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
iPhone dan geçtim mi9t proya hayatımda ilk defa android kullandım 4 ten beri iphone kullanıyordum ondan önce de nokia. Ve iPhone a amoled ekran ve büyük pil kapasitesi gelmeden asla ve asla geçmem.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Çok büyük ihtimaldir ki ihtiyacınız olacak Hem böylelikle Xiaomi ile irtibatınız da devam etmiş olur...

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Bende bugün iPhone 7 plustan mi9t'ye geçiş yaptım. iOS çok kullandım. Stabillik konusunda elbette çok iyi. Hiç iOS kullanmadiysaniz farklı bir deneyim olur.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Araştırmadan lop diye telefon alırsanız çıkacak sorunlarıda kendinize yazın bir zahmet. Bende aynı sorunları LG G5'te yaşamıştım. Araştırmadan gidip aldım ghost screen mi dersin kasma,donma ne ararsan var. Üstelik cihazın içinde çok üst seviye donanım vardı.

Termux

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 T
Konular
20
Mı 9t çok iyi kendimle beraber 3tane iPhone 7 yi çöp eden arkadaşıma aldım oda memnun

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
stabilite mutlaka iphonelarda çok daha iyi tartışmasız. ama şahsi tercihim ikisi arasında mi9t kullanmak olurdu daha güncel bir cihaz çünkü. dediğiniz gibi çok oldu 7 çıkalı. iphone kendi kendini her geçen sene yeni modelleriyle bitiren bir marka. yine de en azından 2 yıl kadar kullanabilirsiniz diye düşünüyorum kasma donma sorunları olmadan. hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam. Yalnız mi 9tnin bataryası bu cihazın yanında efsane o bir gerçek. Batarya dışında aramıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bugün iPhone 7 plustan mi9t'ye geçiş yaptım. iOS çok kullandım. Stabillik konusunda elbette çok iyi. Hiç iOS kullanmadiysaniz farklı bir deneyim olur.
En son kullandığım iOS cihaz ip4. Bilemiyorum şimdilik mi 9tnin batarya gücü hariç aramıyorum. İlerleyen dönemlerde bakacağız artık.

Güncel de saçma sapan buglardan illallah etmiştim hocam.

Çok büyük ihtimaldir ki ihtiyacınız olacak Hem böylelikle Xiaomi ile irtibatınız da devam etmiş olur...

Haklısınız şimdiden prize yakın yaşamaya başladım. Daha bismillah ilk gün. Yalnız Asus zenpower 10050 var işimi görür şimdilik angel~~

Araştırmadan lop diye telefon alırsanız çıkacak sorunlarıda kendinize yazın bir zahmet. Bende aynı sorunları LG G5'te yaşamıştım. Araştırmadan gidip aldım ghost screen mi dersin kasma,donma ne ararsan var. Üstelik cihazın içinde çok üst seviye donanım vardı.
Araştırmadan cihaz aldığım fikrine nereden vardınız acaba ? LG almayacak kadar teknoloji takip ediyoruz çok şükür.

Mı 9t çok iyi kendimle beraber 3tane iPhone 7 yi çöp eden arkadaşıma aldım oda memnun
Umarım sorunsuz mutlu huzurlu kullanmaya devam edersiniz.

Son düzenleme:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Teşekkür ederim hocam. Yalnız mi 9tnin bataryası bu cihazın yanında efsane o bir gerçek. Batarya dışında aramıyorum.

En son kullandığım iOS cihaz ip4. Bilemiyorum şimdilik mi 9tnin batarya gücü hariç aramıyorum. İlerleyen dönemlerde bakacağız artık.

Güncel de saçma sapan buglardan illallah etmiştim hocam.

Haklısınız şimdiden prize yakın yaşamaya başladım. Daha bismillah ilk gün. Yalnız Asus zenpower 10050 var işimi görür şimdilik angel~~

Araştırmadan cihaz aldığım fikrine nereden vardınız acaba ? LG almayacak kadar teknoloji takip ediyoruz çok şükür.

Umarım sorunsuz mutlu huzurlu kullanmaya devam edersiniz.

Araştırsaydınız bu cihazların arayüzünün buglarının bol bol olduğunu ghost screen sorunlarının yaşandığını bilirdiniz. Araştırıpta aldıysanız kendi kendizi sobelemişsiniz.

Üst Alt