Yardım Mi 9T

HHBayrak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hacı Hüseyin
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Sib.Suç.Müc.Uzm.
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10.2.3
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamûn Âleykûm.

Arkadaşlar, abiler bende aranıza yeni katıldım. Daha önceden birçok arkadaşıma aile bireylerime orta-düşük segment Mi cihazlar aldırdım ama kendim kullanmak nasip olmamıştı.

Dün Hepsiburada’dan Mi 9T 6/128 ön sipariş verdim. Pop-up kamera, Sd 730 İşlemci, Gorilla Glass 5 ve 4000 mAh pil gibi özellikleri bana Mi 9, Mi 9 SE gibi cihazlardan daha cazip geldi. OIS ve İP yok eksi olarak ama benim için çokta sorun değil, olsa da iyi olurdu tabii.

Sizden ricam yıllardır Mi kullananlar olarak nasıl yorumlarsınız cihazı? Forumu biraz kurcaladım ama Mi 9T ile ilgili pek konu göremedim. Benim ilk tercihim pil yönünden oldu, olmasaydı G7 Thinq ya da Mi 9 almayı düşünebilirdim. Genelde Mi 9T’nin fiyatını yüksek buluyorlar yorumlarda vs ama ben bu özelliklerdeki bir cihazın bu fiyata ideal olduğunu düşünüyorum.

Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.

Mi 9T Özellikleri ;

Son düzenleme:

HHBayrak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hacı Hüseyin
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Sib.Suç.Müc.Uzm.
Konular
1
Arkadaşlar cihazı alma arefesindeyim henüz alamadım, fiyatının düşmesini bekledim ama düşmedi.

Şuan hb de mi band 4 hediyeli 3.8K.

Forumdan güvenilir daha uyguna alabileceğim biri var mı ya da tavsiyeleriniz nelerdir?

LM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Arkadaşlar cihazı alma arefesindeyim henüz alamadım, fiyatının düşmesini bekledim ama düşmedi.

Şuan hb de mi band 4 hediyeli 3.8K.

Forumdan güvenilir daha uyguna alabileceğim biri var mı ya da tavsiyeleriniz nelerdir?

LM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__SEFA__ gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin.

Oyla:
Üst Alt