Soru Mi 9T yurtdışı cihazı

eXcitinG

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 9T
Konular
5
telefoncuların getirdiği mi 9t lerden aldım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum 1 aydır kullanıyorum. daha henüz cihaz a imei falan atılmadı 1 2 hafta kullanın sonradan iemi atıcaz dediler ama bana kullandığım operatör den hattı taktığımdan beri hiç msj gelmedi hattınız kapanacak vs kayıt yaptırmanız vs diye.
aynı telefondan yigenime aynı şekilde aldım ama ona sms geldi o hemen imei attırdı mi hesabını şuan kullanamıyor neden kullanamıyor onuda anlamış değilim.
sormak istediğim şey acaba operatör beni fark etmedi mi imei kayıtlımış gibi attırmasam sorun olur mu ilerde veya bir anda mı kapanır daha önce başına gelen oldu mu bu konuda ?
imei attırınca rom değişikliği ea rom a geçiş veya sıfırlama yapınca sanırım atılan imei gidiyor yada sıfırlanıyor.
sizce ne yapmamı önerirsiniz ?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
malesef deneyimli biri değilim oturup tek tek öğrenecez tanıdık biri yok ki yakından bir kere göstersin nasıl yapıldığını falan artık.
burdaki kaynaklara youtube daki kaynakları inceleyip öyle yaparım diye düşünüyorum iyice emin olmadan ellemem.
genelde ben telefonlara hiç sıfırlama yapmadım bugune kadar da bir ihtimal diyorum yaparsam birşey olursa diye söyledim.
genelde telefonları 3310 gibi kullanırım ben iyisini alırım ama hiç bir özelliğini kullanmam :) başka işlerle ugraşmaktan telefonu karıştırmayı sevmiyorum.
Hocam özelden ulaşınız

Oyla:
Üst Alt