Yardım MI 9T Yasal süre doldu bootloader açamıyorum

vites7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi9t
Konular
1
Merhaba arkadaşlar yasal süre dolunca imei attırırım diye düşünüyordum fakat öğrendimki sim kart olmadan bootloader açamıyoruz. Şimdi ben ne yapmam gerek bu telefonu hayata döndürmek mümkünmü? mümkünse nasıl? Şimdiden teşekkürler..

vites7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi9t
Konular
1
Zenex ile özelden dediğim gibi bir irtibata geçin olmazsa mecbur devlete pasaport ile telefonun mevcut imeisini kayıt ettireceksiniz oda telefon parası ne yazikki inşallah bir yolu vardır.
özel mesaj atamıyorum telefon doğrulaması istiyor şaka gibi :D

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
illa mobil veri kullanacak diye birsey mi var cihazda bilmiyorumda mi hesabınız yoksa açın siminizi çalışan bi cihaza takin sifrenizi falan ayarlayin, sonra bu cihazinizdan wifi yolu ile mi numaraniz sifreniz vs giris yapin sonra kilit acma istemi yonergelerini yapın

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Baska cihaza tak simini sende hocam dogrulamani yap mi hesabını olustur guzelce bunda birsey yok ki

Oyla:

vites7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi9t
Konular
1
illa mobil veri kullanacak diye birsey mi var cihazda bilmiyorumda mi hesabınız yoksa açın siminizi çalışan bi cihaza takin sifrenizi falan ayarlayin, sonra bu cihazinizdan wifi yolu ile mi numaraniz sifreniz vs giris yapin sonra kilit acma istemi yonergelerini yapın
yok wifi ile kesinlikle kabul etmiyor mobil veri istiyor

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
mi hesabı açamıyorum işte hücresel den bağlantı istediği için
Yahu hocam gir pcden aç ben hücresel verisiz bu cihazla alakasi olmayan pederin iphone var onun sim uzerinden mi hesabi açtım simini ximaio cihazlarına takmışmisligimiz yok

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Baska cihaza tak simini sende hocam dogrulamani yap mi hesabını olustur guzelce bunda birsey yok ki
Hocam mi hesabını cihaza kaydederken mobil veri istiyor sıkıntı orada. Mi hesabını oluşturmakta sıkıntı yok cihaza bağlarken mobil veri gerekiyor.

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Mi hesabi acarken mesele sime doğrulama gelecek git simi istersen 3310 a tak dogrulama kodunuda alda sen cihaza gir tamam yani sonra sifreni falan değiştir hatırlayacağın sifre yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mi hesabını cihaza kaydederken mobil veri istiyor sıkıntı orada. Mi hesabını oluşturmakta sıkıntı yok cihaza bağlarken mobil veri gerekiyor.
Ha durum öyleyse bilmiyorum arkadas doğrulama yapamadim deyince bende ondan yürüdüm konuya icene pardon öyleyse :) mi hesabi var ve dediginiz gibiyse durum bilemicem o zaman

Oyla:

sayamora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ÖZGÜR
Cihazım
mi 9t
Konular
0
KKTC de tanıdığınız birisi var ise size hat yollasın. KKTC de ki İnterneti TR de kullanabiliyorsunuz. Diğer bir çözüm ise sim4crew gibi uluslararası hatlar mevcut. Bu hatlarda data paketi satın alıp 1 ay gibi telefondan hiç çıkartmicak şekilde bl başvurusu yapıp süreci tamamlayabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt