Yardım Mi 9T Vowifi Sorunu Hk.

• Konbuyu başlatan Silinen üye 107783
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 68
  • Görüntüleme 16K
S

Silinen üye 107783

Guest
Arkadaşlar merhaba yeni telefonumla ilk sorunumu yaşadım :) Evim bahçe katı olduğundan dolayı Vodafone çekmiyor. Mi 9Se'de Vowifi kullanıyordum. Fakat bu cihazda sunucu hatası alıyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan ve çözen var mı?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
Öyle birşey yok. Sadece o amaç için kullanılmıyor. Benim de kullanım amacım yurt dışına çıktığımda hattımı ayrı bir ücret ödemeden kullanmak için faydalanıyorum bu özellikten. Ayrıca telefon full da çekse eğer vowifi simgesi gözüküyorsa yine wifi üzerinden arama yapıyor illa hattın çekmemesini beklemiyor yani.
Uçak modunda mı kullanıyorsunuz?

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Peki Şaomi modelleri içinde vowifi sorunu olmayan model hangisidir ? Yurtdışından alacağım. 1500 TL kayıt ücretini de ödemeye değebilecek bir model olmalı...

Oyla:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Bildiğim kadarıyla wowifi telefonun az çektiği noktada devreye girer yani azda olsa çekmesi lazım uçak modunda çalışmaz.
Vowifi uçak modunda çalışıyor. Forumda vowifiyle ilgili açılmış konuları incelemeniz sorununuzu çözebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki Şaomi modelleri içinde vowifi sorunu olmayan model hangisidir ? Yurtdışından alacağım. 1500 TL kayıt ücretini de ödemeye değebilecek bir model olmalı...
Vodafone'un sitesinde ilgili modeller yazıyor. Vowifi kullanan biri olarak mi 6 ve note 7 tavsiye ederim, ikisinde de sorunsuz kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google'dan kontrol ettiğimde bu sorunu Vodafone kullanan bir çok kişi yaşamış. Çözümü yok sanırım.
Birde forumdan kontrol etmenizi öneririm.

Oyla:
S

Silinen üye 107783

Guest
Sırf Vowifi için note 7 geçecek değilim ama böyle bir saçmalığa da şaşırdım açıkçası :D

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Benim yaşadığım yerde Note 7'nin en babası 180 - 190 dolar civarı... 180 dolar'lık telefona 260 dolar kayıt ücreti ödemek istemem açıkçası.

5G'li Mi Mix 3 modeline bakınayım biraz...

Oyla:

yakopsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note10 Lite
Konular
8
türk telekom kullanıyorum kod girerek aktif ettim . uçak moduna alıp arama yapınca radyo kapatın kablosuz ağa bağlanıp arama yapın uyarısı veriyor. vowifi ayarında ağ tercihi wlan seçili.

Oyla:

mahmutuslu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
MI 6
Konular
3
türk telekom kullanıyorum kod girerek aktif ettim . uçak moduna alıp arama yapınca radyo kapatın kablosuz ağa bağlanıp arama yapın uyarısı veriyor. vowifi ayarında ağ tercihi wlan seçili.
Türk Telekom vowifi servisi yok sadece volte servisi var boşuna uğraşmayın

Oyla:
S

Silinen üye 107783

Guest
Benim sorunum türk Telekom ile değil. Ben Vodafone kullanıyorum. Önce ki cihazım mi 9se de Vowifi kullanabiliyordum, bunda kullanamıyorum. Sorun bu.

Oyla:
Üst Alt