Memnun olurumEllerinize sağlık hocam, konuyu sabite alıyorum izninizle![]()
Twrpde ve rom linklerinde hayırMi 9T Pro için uyumlu çalışır mı?
Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım hocam , belirttiğim işlevler kısmındaki alanlar hariç işlev görmez.Paylaşım için teşekkürler . Bu program ile galeri uygulamasını varsayılan olarak değiştirebilir miyiz miui 12
Varsayilan galeri uugulamasini google fotoğraflar yapmak istiyorum fakat olmuyor onun icin sormuştumNe demek istediğinizi tam olarak anlayamadım hocam , belirttiğim işlevler kısmındaki alanlar hariç işlev görmez.
Yukarıda yazımı düzelttim. Varsayılanı temizledikten sonra dosyalar uygulamasından bir fotoğraf açmaya çalışın , hangisi ile açmak istersiniz her zaman seçip google fotoğraflar işaretleyinVarsayilan galeri uugulamasini google fotoğraflar yapmak istiyorum fakat olmuyor onun icin sormuştum
Denemediğim şey kalmadı bende o sekilde soru sormuyor direkt olarak galeri uygulamasiyla aciyorYukarıda yazımı düzelttim. Varsayılanı temizledikten sonra dosyalar uygulamasından bir fotoğraf açmaya çalışın , hangisi ile açmak istersiniz her zaman seçip google fotoğraflar işaretleyin
Xiaomi'nin dosya yöneticisinde dahili fotoğraf görüntüleyici olduğu için o şekilde gözüküyor. Örneğin ES File Manager uygulamasını kurun bir resim/video açmaya çalışın size varsayılan fotoğraf/video oynatıcısı hangisi olsun diye sorar üste ekran görüntüsü bıraktımDenemediğim şey kalmadı bende o sekilde soru sormuyor direkt olarak galeri uygulamasiyla aciyor
Soruyu soruyor dediğiniz gibi seçiyorum kamera uygulamasindan cektigim resme tikladigimda yine kendi galerisiyle açıyorXiaomi'nin dosya yöneticisinde dahili fotoğraf görüntüleyici olduğu için o şekilde gözüküyor. Örneğin ES File Manager uygulamasını kurun bir resim/video açmaya çalışın size varsayılan fotoğraf/video oynatıcısı hangisi olsun diye sorar üste ekran görüntüsü bıraktım