Malesef hocam test etme sansim yok su aralar.dediğim hatalar var mı hocam test etme şansınız var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam zamanında orjinalinde yaşadığım için custom romlara yöneldim
Miui Hellas 11.0.6 tavsiye edebilirim uzun suredir kullaniyorum gayet stabil.
Bende malesef 12yi sevemedim bir turlu.Bende Hellas Miui 12 kullanıyorum pil ve stabilite olarak iyi durumda 11 'e alışamıyorum 12 kullandıktan sonra
hocam bu eu rom mu birde miui12 mihocam miroomun bu surumune sorunsuz dıyorlar ben denemedım ama herkes bunu onerıyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yanlış bilmiyorsam taban eu rom ve evet miui 12hocam bu eu rom mu birde miui12 mi
hocam bu eu rom mu birde miui12 mi
hocam peki Evolution X 6.0 mi bu konudaki linktekimiYanlış bilmiyorsam taban eu rom ve evet miui 12
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tasarım olarak hoşuma gitmese bende miui11 kullanıcam daha iyi pil süreleri verir hatta ama sırf kontrol paneli yüzünden kullanıyorum desem yeridir
hocam peki Evolution X 6.0 mi bu konudaki linktekimi
tüm özelliklerinden yararlanmak istiyorum hangisini kullanayım telefonu modlamayı seviyorumO sizin tercihinize bağlı bişey ben AOSP romlara dayanamıyorum ve şahsi fikrim telefonun tüm özelliklerinden faydalanamıyorsun ama akıcı arayüz ve pil performansı için AOSP bir tık daha iyi şahsi fikrim Miui tabanlı romlar