Soru Mi 9T Rom Önerisi - (Hatasız)

XOnurcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onurcan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Merhaba Mi9T kullanıyorum ve kurduğum çoğu romda ortak hatalar mevcut. Gündelik hayatta karşıma çıkması beni çok bezdirdi.
Hatalar özellikle şunlar:
1) Cihazdan video düzenleme programı kullanılmıyor kullanınca sonsuz bir bekleme süresine gidiyor. Yaklaşık 20 dk bekledim 7 saniyelik videonun renderlenmesini 20 dakika sonra baktım hala aynıydı durum.
2) Ekran görüntülerini facebookta paylaştırmama hatası. Aldığım bazı ekran görüntüleri galerimden seçmeme rağmen ''Seçtiğiniz görüntü 1KB dan küçük olduğu için paylaşılamaz'' hatası çıkıyor.
3) Facebook üzerinden paylaşılan bir video linkine tıkladığım zaman video oynamıyor siyah bir görüntü çıkıyor ve sadece ses oynuyor.
Sırf bu hatalar yüzünden 5-6 kez rom değiştirdim. Şuan xiaomi.eu stabil son sürüm kullanmama rağmen hala aynı hata var ve artık bezdim. Miui 10 a dönesim geliyor sırf bu saçma hatalar yüzünden. Eğer sizde Mi9T kullanıcısı iseniz yüksek ihitmal sizdede vardır bu hatalar. Temiz format atsama sonuç değişmiyor. Bu yüzden sorum var sizlere.
Sorum şu şekilde Miui tabanlı stabil ve bu hataların olmadığı bir rom arıyorum. Güncelleme alıp almaması mühim değil artık işimi sorunsuz görsün istiyorum. Güncel olursa daha iyi olur ama olmasa da olur. Fikirlerizi bekliyorum.

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Stock romu denediniz mi pek sorun yok bende

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
hocam miroomun bu surumune sorunsuz dıyorlar ben denemedım ama herkes bunu onerıyor

XOnurcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onurcan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
hocam miroomun bu surumune sorunsuz dıyorlar ben denemedım ama herkes bunu onerıyor
Kuracağım hocam. Daha sonra deneyimlerimi paylaşırım sizlerle.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Bir çok Xiaomi cihaz kullandım. Hiçbiri için tebessüm ettiren bir custom rom görmedim. Kullandığım bütün custom romlarda sonra hep resmi roma kaçtım doğrusu. Resmi romlar çok daha iyi aslında. Güncel 12.5 sürümünü indirip debloater modülü ile gereksiz çöpleri temizledikten sonra resmi romlar gerçekten şahane ötesi oluyor. Aslında biz Miui yüzünden Xiaomi'ye laf ediyoruz ama en iyisini yine onlar yapıyor.

Güncel sürümü indirip debloater ile kendiniz düzenleyin. Rehber - MIUI 12.5 Debloater

Modül sizin için gerekli bir şeyleri kaldırırsa burada yaptığım anlatım ile geri getirebilirsiniz. Rehber - MIUI 12.5 Debloater

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Miui Hellas 11.0.6 tavsiye edebilirim uzun suredir kullaniyorum gayet stabil.

XOnurcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onurcan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Miui Hellas 11.0.6 tavsiye edebilirim uzun suredir kullaniyorum gayet stabil.
dediğim hatalar var mı hocam test etme şansınız var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir çok Xiaomi cihaz kullandım. Hiçbiri için tebessüm ettiren bir custom rom görmedim. Kullandığım bütün custom romlarda sonra hep resmi roma kaçtım doğrusu. Resmi romlar çok daha iyi aslında. Güncel 12.5 sürümünü indirip debloater modülü ile gereksiz çöpleri temizledikten sonra resmi romlar gerçekten şahane ötesi oluyor. Aslında biz Miui yüzünden Xiaomi'ye laf ediyoruz ama en iyisini yine onlar yapıyor.

Güncel sürümü indirip debloater ile kendiniz düzenleyin. Rehber - MIUI 12.5 Debloater

Modül sizin için gerekli bir şeyleri kaldırırsa burada yaptığım anlatım ile geri getirebilirsiniz. Rehber - MIUI 12.5 Debloater
hocam zamanında orjinalinde yaşadığım için custom romlara yöneldim

Üst Alt