- Adım
- Mehmet Erol
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 0
12.0.2.0 güncellemesi gelmiş.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Böyle bir hata alıyorum. Verilen linki indirip güncelleme yapinca. TWRP yok.Dearlover kullanıcı adlı abimiz güncellemeyi vermiş , oradan da indirip yapabilirsiniz , ben indirdim bugün denicem inşallah
Hocam şarj konusunda da bilgi verir misiniz? Miui 12 olarak EU stabil, MiRoom stabil, Masik stabil denedim ama hiç memnun kalmadım. Sadece global stabil kaldı denemediğim. Şu an MiRoom 11.0.6 stabildeyim ve şarj konusunda mükemmel. 10 saat ekran süresi var (oyunsuz) Buna yaklaşsa direkt geçerim.Dearlover kullanıcı adlı abimiz güncellemeyi vermiş , oradan da indirip yapabilirsiniz , ben indirdim bugün denicem inşallah
Bu ZİP dosyası ve kurmak için twrp ve bootloader kilidi açık olması gerekiyor. TGZ olarak çıktığında mi flash ile yükleyebilirsiniz.Böyle bir hata alıyorum. Verilen linki indirip güncelleme yapinca. TWRP yok.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu linkten indirip kurdum sorunsuz çalışıyor şimdilik (beta üyesi değilim)
Hocam.herhangi bir garanti dışı kalmaz dimi cihazBen yükledim akşam şu an şarj konusunda bi fark göremedim aşağıdaki linkten indirim güncelleme içerisinden paket yükleme seçerek güncelledim
Hocam.herhangi bir garanti dışı kalmaz dimi cihaz