Dostlarım merhaba, Pixel Experience Plus yüklü Türk Telekom hattı takılı Mİ9T PRO cihazımda az önce VOLTE açmayı öğrendim ve yaptım sıra VOWİFİ işleminde ama yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?

Online işlemlerde k20 pro için desteklemiyor diye hata veriyor.Türk Telekom volte var mı ?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forum.miuiturkiye.net
				Telekomünikasyon şirketleri daha cihazı listelerine eklemediler. Ondan desteklenmiyor.Rehber - MI 9 SE (VoLTE&VoWifi) Açma - Turkcell
Merhabalar işinize yarıyacağını düşündüğüm bir konuyu paylaşacağım.Sadece TURKCELL'de denedim.Başka hatlarda yapan varsa aşağıya yazarsa güzel olur. İlk önce eğer açmadıysanız telefon uygulamasına girerek bunları kodlayın. *#*#vowifi#*#* *#*#volte#*#* -Daha sonra Turkcell'in VoLTE için...forum.miuiturkiye.net
Bunu yapın Turkcell VoWifi için, açılır büyük ihtimalle.Ben bu şekilde açtım Mi 9 SE'de.Ne farkı olabilir ki?(Root gerekmez)
Hocam sanırsam cihaziniz rootlu, benim cihazda root yok maalesef
Var. Eşimin telefonunda açtım. Geri status barda yazmıyor. Vodafone faturasız hattımda ise status barda yazıyorTürk Telekom volte var mı ?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
disable yazarsa kapattın demektir. Enable yazarsa açtın demektir.Başka bir cihaza takıp deneyin Volte destekleyen Turkcellden cihazlara bakın. Birde bunu deneyin. Çağrı arama kısmına *#*#86583#*#* bunu kodlayın volte carrier has was disabled yazarsa açıldı demektir.
disable yazarsa kapattın demektir. Enable yazarsa açtın demektir.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
enable disable olarak yazarsa doğru diyorsunuz benide şaşırtmıştı fakat
WAS disable
WAS enable gibi yazıyor is enable yazsa haklısınız
yani kapalıydı açıldı / açıktı kapandı gibi
biraz saçma geldi banada biraz kafa karıştırıcı ama öyle yapmışlar