Dostlarım merhaba, Pixel Experience Plus yüklü Türk Telekom hattı takılı Mİ9T PRO cihazımda az önce VOLTE açmayı öğrendim ve yaptım sıra VOWİFİ işleminde ama yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?
Kutudan çıktığı halinde ne varsa o var şu an.İlginç romdan kaynaklı olabilir ilk bende de açılmamıştı Note 6 Pro telefonumda sonra başka rom attım volte kendiliğinden gelmişti. Sizde de öyle düzelir belki sürüm ne kullanıyorsunuz?
Ben aktif ettim sorunsuz calisiyor Turkcell faturaliMi 9t pro , Turkcell hat ile wowifi kullanılmıyor ! Kodu girince seçeneklerde çıkıyor , ama pratikte kullanılmıyor
IMEI atılmış şekilde kullanıyorum turkcellHocam aktif olan arkadaşlarda IMEI atılmış mıdır ?
Çünkü benim IMEI atıldıktan sonra gelmiyor vowifi ve volte , öncesinde herhangi bir problem yoktu
Hattım Vodafone faturalı
Dostum bölge ile wowifi karistirmiyorsun değil mi ? Wowifi Turkcell de aktif ettiğine emin misin . Benim 3 dilde aramadigim kaynak kalmadı çözemedim bana da yol gösterir mısınBen aktif ettim sorunsuz calisiyor Turkcell faturali
Dostum volte ile wowifi karistirmiyorsun değil mi ? Wowifi Turkcell de aktif ettiğine emin misin . Benim 3 dilde aramadigim kaynak kalmadı çözemedim bana da yol gösterir mısın
Hayır dostum, şükür hiçbir sorun yok.hocam sorunuzla alakasız ama telefon görüşmelerinde sesiniz yankı yapıyor mu? bu eski Samsungumda stock romlardaki problemimdi bunda Lineageos 17de yine başıma geldi :/
Yok hocam ekran resmi atıyorum yapılışı da 5 dj sürmedi hatta yaptığım bir daha hiç yapmıyor mi rom dan eu rom geçtim eu rom dan bugün global kararlı rom geçtim direk kendi aktif oluyor volte viwofi kodu girince bir ayar yapmıyorum yaniDostum bölge ile wowifi karistirmiyorsun değil mi ? Wowifi Turkcell de aktif ettiğine emin misin . Benim 3 dilde aramadigim kaynak kalmadı çözemedim bana da yol gösterir mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: