Ah güzel kardeşim hata bendeymiş yani heyecandan ne yapacağımı şaşırmışım , ne yaptığımı söylersem gülme bana sakın acemilik ve heyecanıma ver lütfen

FİFA kurunca girişte doğum tarihi istiyor ben ise günümüz tarihini giriyormuşum hani robot musun değil misin muhabbetleri varya ondan kafa algıladı tabi meseleye uyandım doğum tarihimi girdim hesaba giriş yapabildim

çaktırma aramızda kalsın hahahaha. Romdan bahsedecek olursam ekran yenileme oranlarını değiştirdiğimde ki sıkıntı olmasın diye 90 hz yaptım oyunda denemek için oldu 90fps sabitlendi ama çevrimiçi bir süre oynadıktan sonra kitlenmeler başlıyor bende açmıyorum 60 hz tercih ediyorum. Pil konusunda global resmi romla arasında 1 saat fark var gibi kendi kullanımıma göre 4 4.5 saat alıyorum bu oran Global de 3.5 saat idi. Galeri olarak google fotoya alışamadım bildiğin birşeyler varsa önerebilirsen sevinirim. Orangefox yeni sürümü twrp üzerinden flaşladım oldu ama magisk tutmuyor bende kaldırdım. Şimdilik böyle dediğim gibi ilk defa rom kullanan birisiyim tavsiyelerine açığım seni de rahatsız ediyorum kusura bakma hakkını helal et

Aklıma takılan bir soru grafik sürücüsü güncellenmiştir herhalde ve qualcom sürücüler falan buralarda hep görüyordum güncellemeler paylaşılıyordu. Neyse uzun oldu kendine iyi bak kardeşim.