Yardım Mi 9t pro uygun twrp

Oguzhn74

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Note 6 pro
Konular
27
Twrp başlığındaki sabitlenmiş konularda orangefox var ama android 9 ve 10 içindir yazıyor onları indirmedim brick olur diye twrp unofficial paylaşılmış 3.4.0 sürümü fakat yükleyince twrp açılmadan cihaz yeniden başlıyor. Android sürümü 11 MIUI sürümü 12.5.2. 1 saattir arıyorum fakat uygun twrp bulamadım. Siteden 3.7 sürümünü indirdim en son çıkan oda olmuyor. Yardımcı olabilecek birisi varmı?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Twrp başlığındaki sabitlenmiş konularda orangefox var ama android 9 ve 10 içindir yazıyor onları indirmedim brick olur diye twrp unofficial paylaşılmış 3.4.0 sürümü fakat yükleyince twrp açılmadan cihaz yeniden başlıyor. Android sürümü 11 MIUI sürümü 12.5.2. 1 saattir arıyorum fakat uygun twrp bulamadım. Siteden 3.7 sürümünü indirdim en son çıkan oda olmuyor. Yardımcı olabilecek birisi varmı?

Oguzhn74

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Note 6 pro
Konular
27

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Teşekkürler hocam. Bu zip olarak iniyor benim img olarak yüklemem lazım. İçinden çıkartıp yüklesem sorun olurmu?
Olur hocam fastboot boot recovery.zip şeklinde yaparak tek kullanımlık şekildede kullanabilirsiniz kalıcı olmaz böyle yapınca

Oguzhn74

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Note 6 pro
Konular
27
Olur hocam fastboot boot recovery.zip şeklinde yaparak tek kullanımlık şekildede kullanabilirsiniz kalıcı olmaz böyle yapınca
Hocam bu mi 9t pro için olmuyormuş ama öyle yazmışlar. Mi 9t içinmiş

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Hocam Ofox son sürüm indirin Android 12 ve 13 sürümlü aosp romlar için dfe kurmanız gerek bazı romlar dfe desteği içinde geliyor bazılarında dfe yi sizin kurmanız gerekiyor araştırıp ona göre yükleme yaparsınız

maverick34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Hocam Ofox son sürüm indirin Android 12 ve 13 sürümlü aosp romlar için dfe kurmanız gerek bazı romlar dfe desteği içinde geliyor bazılarında dfe yi sizin kurmanız gerekiyor araştırıp ona göre yükleme yaparsınız
dfe nedir hocam

maverick34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Hocam dosya sifrelenmesini engeller ofox veya twrp de dosyaların adlarının sorunsuz gözükmesini sağlar
İlk defa cesaret edip evolotion x kurmayı deneyeceğim sırasıyla hangi işlemleri yapacağımı tarif edebilir misin? Xiaomitools var pc de magiks indirdim twrp yüklemesi yapacağım ardından dfe dosyası var 2020 tarihli ve evo son sürüm 9tpro rom dosyası da hazır.

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
İlk defa cesaret edip evolotion x kurmayı deneyeceğim sırasıyla hangi işlemleri yapacağımı tarif edebilir misin? Xiaomitools var pc de magiks indirdim twrp yüklemesi yapacağım ardından dfe dosyası var 2020 tarihli ve evo son sürüm 9tpro rom dosyası da hazır.
Hocam rom dosyası pc de mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde twrp yerine ofox yüklemenizi tavsiye ederim

Üst Alt