Yardım Mi 9T Pro Uygulama Simgelerinin Geç Gelmesi

Maxpayne53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Mi 5 Pro
Konular
12
Öncelikle hayırlı forumlar. Forumu biraz araştırdım ama benzer bir başlık bulamadım o yüzden bu konuyu açıyorum.

Telefonumunda Global kararlı miui 11 yüklü ve BL kilidi açık. Lakin root yapmadım.

Telefonumdaki sorun Miui 11'i yükledikten sonra başladı. Her zaman olan bir durum değil ama yine sinir bozucu. Kilidimi açtığımda ana sayfadaki simgeler geç yükleniyor. 2-3 saniye boyunca sadece arka plan resmi gözüküyor ondan sonra simgeler yükleniyor. Kilidi parmak izi okuyucu yada ekran deseni ile açıp açmamam fark etmiyor. Hepsinde durum aynı. Daha hafif temalar yükledim yada sistemin varsayılan temasına döndüm işe yaramadı. Değişik sistem başlatıcısı denedim yine olmadı.

Telefonda anlattığım dışında her hangi bir sıkıntı mevcut değil. Diğer uygulamaları gayet sorunsuz kullanabiliyorum. Takılma donma yavaşlama söz konusu değil.

Gelecek sorulara istinaden;
- BL açtıktan sonra hiçbir şekilde telefona farklı bir şey yüklemedim. Sadece kilidi açtım.
- Telefonu sıfırlamak istemiyorum. Banka uygulaması doğrulamaları, Steam koruması ve benzer koruma uygulamaları ... vs bir çok uygulama için yeniden ayarlama yapmak uzun sürüyor.

Velhasıl telefon sıfırlamadan bunu düzeltmenin bir imkanı var mı?

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Bende bu bahsettiğiniz olay zamanlanmış karanlık mod başlangıcı ve sonunda oluyor renkleri değiştiriyor sanırım. Bu tarz birşey olabilir mi sizde de?

Oyla:

Maxpayne53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Mi 5 Pro
Konular
12
Güncelleme; Bilgilendirme için yazıyorum 11 mayısta System Launcher'a güncelleme geldi. Güncellemeyi kurduktan sonra bahsettiğim simgelerin geç gelmesi sorunu çözüldü. Hiçbir şekilde takılmıyor. System launcher sürümü ise "RELEASE-4.17.0.1870-05091136" buydu.

Şimdi kardeşim sorunun çözüldü de niye sürüm numarası veriyorsun diyenler ise şöyle ilginç bir şeyi aktarmak istiyorum. Yukarıdaki sürümden 2 gün sonra 13 mayısta yeni bir sürüm daha yayınlandı system launcher için. Haliyle bende yeniden güncelledim. Günceller güncellemez eski takılma hatasına geri dönüş yaptım. Tabi bi 10-15 dakika sonra anladım. -_-

Bana göre hatalı olan en son sürüm "RELEASE-4.17.0.1886-05121546" budur. Biraz araştırdığımda 11 mayısta çıkan sürümün bir çok telefonda hata vermiş olduğunu mi community uygulamasından öğrendim. Lakin bende bir sıkıntı çıkarmadığı için 11 mayıs sürümünü telefona geri yükledim.

Çok ilginç bir durum. -_-

Son düzenleme:
Oyla:

Maxpayne53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Mi 5 Pro
Konular
12
Güncelleme; Bilgilendirme için yazıyorum 11 mayısta System Launcher'a güncelleme geldi. Güncellemeyi kurduktan sonra bahsettiğim simgelerin geç gelmesi sorunu çözüldü. Hiçbir şekilde takılmıyor. System launcher sürümü ise "RELEASE-4.17.0.1870-05091136" buydu.

Şimdi kardeşim sorunun çözüldü de niye sürüm numarası veriyorsun diyenler ise şöyle ilginç bir şeyi aktarmak istiyorum. Yukarıdaki sürümden 2 gün sonra 13 mayısta yeni bir sürüm daha yayınlandı system launcher için. Haliyle bende yeniden güncelledim. Günceller güncellemez eski takılma hatasına geri dönüş yaptım. Tabi bi 10-15 dakika sonra anladım. -_-

Bana göre hatalı olan en son sürüm "RELEASE-4.17.0.1886-05121546" budur. Biraz araştırdığımda 11 mayısta çıkan sürümün bir çok telefonda hata vermiş olduğunu mi community uygulamasından öğrendim. Lakin bende bir sıkıntı çıkarmadığı için 11 mayıs sürümünü telefona geri yükledim.

Çok ilginç bir durum. -_-
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ek olarak ise System Launcher'ın 11 mayıs sürümünü yüklediğim zaman temizleme kısayolu 2 numaradaki gibi değişiyor. 13 mayıs yani son sürüme yükselttiğim zaman 1 numaradaki haline geri dönüyor. 2 numaradaki simge daha göze hoş duruyor ve hareketli efekti de güzel. En son sürüme yükseltince hem simgeler yine geç geliyor hemde bu simge 1 numaradaki gibi oluyor. Yani ne biliyim tuhaf bir durum.

Oyla:
Üst Alt