Haber Mi 9T Pro Tanıtım Tarihi Açıklandı

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiaomi, Avrupa için Redmi K20 Pro akıllı telefonunun global versiyonu olacak olan amiral gemisi Xiaomi Mi9T Pro'nun sunum tarihini açıkladı. Etkinlik 20 Ağustos'ta gerçekleşecek. İlk satın alan ülkeler Belçika, Lüksemburg ve Hollanda olacak.
Diğer ülkelerde, yenilik muhtemelen 2 ay içinde satışa sunulabilir. Söylentilere göre, 6/64 GB versiyonunun fiyatı 429 avro, 6/128 GB için ise 479 avro olabileceği yönünde

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Mi 9 ile aynı fiyatlar. Bizim mi 9 sözde amiral gemiydi ama ara model gibi bir şey oldu. Adamlar kendi modellerinin bile ayağına sıkıyor. Zaten mi 9T ve 9 SE nin çıkması mi 9'un belini kırdı.

4000 mAh mi9t daha uygun fiyat ve mi9 a tercih ediliyor.
4000 mAh mi9t pro aynı fiyata mi 9 a tercih edilecek.
4000 mAh mi9 5G çıkıyor.

Benim gibi Mi 9 alanın elinde patladı. Bize resmen kakaladılar. İnşaallah Android Q ile tüm sorunları düzeltirlerde içimiz soğur biraz. Zaten telefon elime geçtiği günden beri niye op7 pro almadım diye içimde kaldı.

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
Bu kadar cok model cikarmak kendi malinin degerini dusurmekten baska birsey olmuyor.Bunu samsungda gorduk ve yasadik ustune birde bu kadar modele yazilim olarak destek vermeye yetismekte zorlaniliyor. Bu kadar cesit urun cikarmanin bu seviyedeki markalarda hala anlamini cozemedim.

Üst Alt