- Adım
- mesut
- Cihazım
- Mİ 9T Pro
- Konular
- 618
yav aynı sekilde yapıyom mi flash ile ama bi türlü bitmiyor cok cok uzun suruyo succes olmuyor neden acaba yardım lutfenSorun yaşamazsınız. Konu da yer alan Fastboot rom kurulum Rehberi mevcut. Detaylı inceleyerek kurulum yapınız.
(Mi flashtool ile Clean All seçerek kurulum yapınız)
Kardeşim hemen bi minimal ADB fastboot kur daha sonra ADB klasörü içindeki tüm dosyaları C ye rom diye dosya aç ve içine at daha sonra fastboot romu dipten çıkar ve rom klasörüne at rom ve ADB karışsın sonra flash all bat tıkla işlemin bitmesini bekleyav aynı sekilde yapıyom mi flash ile ama bi türlü bitmiyor cok cok uzun suruyo succes olmuyor neden acaba yardım lutfen
yav aynı sekilde yapıyom mi flash ile ama bi türlü bitmiyor cok cok uzun suruyo succes olmuyor neden acaba yardım lutfen
anlamadım hakkında link atabilirmisiniz mi 9t pro cihazım suan fastboot modda kaldıKardeşim hemen bi minimal ADB fastboot kur daha sonra ADB klasörü içindeki tüm dosyaları C ye rom diye dosya aç ve içine at daha sonra fastboot romu dipten çıkar ve rom klasörüne at rom ve ADB karışsın sonra flash all bat tıkla işlemin bitmesini bekle
Rehber - BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)
Konu tarafımdan denenmiştir. Şarjınız en az %50 olsun. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Geliştirici seçeneklerini açıp Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez. Bu işlem...forum.miuiturkiye.net
Kardeşim hemen bi minimal ADB fastboot kur daha sonra ADB klasörü içindeki tüm dosyaları C ye rom diye dosya aç ve içine at daha sonra fastboot romu dipten çıkar ve rom klasörüne at rom ve ADB karışsın sonra flash all bat tıkla işlemin bitmesini bekle
Ve imei uçarmı hocamhocam telefonum k20 pro yurt dışı malı imei kayıtlı ve miui 11.05 ten V12.0.3.0.QFKMIXM geçmek istiyorum otadan güncelleme gösteriyor indirdiğimde ise twrp ye atıyor Bootloader kilidi açık ve recovery olanı indirdim twrp den yüklemek istiyorum herhangi bir sorun teşkil edermi
Bir türlü yükleme yapmıyor error veriyor twrp den instal deyince. ( magiski ilk telefonu aldığım zaman silmiştim)Ve imei uçarmı hocam