Niye böyle oluyor acaba çok saçma bir durum degilmi eskiden 9t pro vardı onda da sizinki gibi k20 gösteriyor du bende rahatsız oluyor dum k20 aldım 9t pro gösteriyor psikolojik sanırım insan elinde ne varsa o olmasını istiyor herhaldeO da iyiymiş hocam Benimdeki de 9T Pro, Redmi K20Pro yazması beni de deli ediyor hocam.
Aynen hocam, ne kullanıyorsam o yazsın mantığıNiye böyle oluyor acaba çok saçma bir durum degilmi eskiden 9t pro vardı onda da sizinki gibi k20 gösteriyor du bende rahatsız oluyor dum k20 aldım 9t pro gösteriyor psikolojik sanırım insan elinde ne varsa o olmasını istiyor herhalde
Teşekkürler hocam, elinize sağlık. Konu başına ekleyelim izninizleOttoman hocamın paylaşmış olduğu filigranı 11.0.5.0 için ayarladım. İsteyen indirip flaşlayalabilir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Not : Her iki dosyada Eu Stabil 11.0.5.0 sürümünde tarafımdan denendi sorunsuz çalışıyor. Diğer romlarda çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.
Bu arada stock filigran apksı @Codered hocamın yapımıdır. Herkese İyi Forumlar...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrpden flaşladıktan sonra kamera uygulamasının önbellek ve verilerini temizlemeyi unutmayın.
Teşekkürler hocam, güle güle kullanın.Ben de eu 11.0.8.0 üzerine kurdum çok güzel oldu. Elinize sağlık hocam.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi