- Adım
- Selim
- Cihazım
- Mi 9t Pro
- Konular
- 12
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 10.3.2 Kararlı
- Telefon Modeli
- Mi 9T Pro ve Mi 9
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhabalar. Bir kaç gün Mi 9T Pro almıştım. Telefonu bugün de Mi 9 aldım. Ve anladığım kadarıyla Mi 9T Proyu aldığım yer güvenilir bir yer değilmiş. Kutuyu kendileri bastırmış kutu içeriği eksik, şarj aleti ve kablosunun orjinalliği muamma. Mi 9 u farklı bir yerden aldım ve anladım ki kutu ve içerik bakımından devasa fark var. Şimdi 2 sorum var;
1. Mi 9T Proyu aldığım yer global ve kayıtlı olduğunu söylemişti. Ama ben bu adamların sonradan global rom attıklarını orijinal olarak global olmadığını düşünüyorum sizce durum nedir, nereden kontrol edebilirim?
2. Mi 9T Pro da Googlenin kendi telefon, kişiler ve mesaj uygulaması var. Bu uygulamalar stabilize ve tasarım açısından hoşuma gitmedi. Ben tüm xiaomi cihazlarda bu şekilde sanıyordum fakat bugün aldığım Mi 9 da cihazın kendi Kişiler, telefon ve mesajlar uygulaması var. Bu neden böyle ve değiştirebilir miyim?
1. Mi 9T Proyu aldığım yer global ve kayıtlı olduğunu söylemişti. Ama ben bu adamların sonradan global rom attıklarını orijinal olarak global olmadığını düşünüyorum sizce durum nedir, nereden kontrol edebilirim?
2. Mi 9T Pro da Googlenin kendi telefon, kişiler ve mesaj uygulaması var. Bu uygulamalar stabilize ve tasarım açısından hoşuma gitmedi. Ben tüm xiaomi cihazlarda bu şekilde sanıyordum fakat bugün aldığım Mi 9 da cihazın kendi Kişiler, telefon ve mesajlar uygulaması var. Bu neden böyle ve değiştirebilir miyim?