Yardım Mi 9T Pro Kişiler, Telefon, Mesaj Uygulama Hk. ve Global Sorunsalı

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.2 Kararlı
Telefon Modeli
Mi 9T Pro ve Mi 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. Bir kaç gün Mi 9T Pro almıştım. Telefonu bugün de Mi 9 aldım. Ve anladığım kadarıyla Mi 9T Proyu aldığım yer güvenilir bir yer değilmiş. Kutuyu kendileri bastırmış kutu içeriği eksik, şarj aleti ve kablosunun orjinalliği muamma. Mi 9 u farklı bir yerden aldım ve anladım ki kutu ve içerik bakımından devasa fark var. Şimdi 2 sorum var;

1. Mi 9T Proyu aldığım yer global ve kayıtlı olduğunu söylemişti. Ama ben bu adamların sonradan global rom attıklarını orijinal olarak global olmadığını düşünüyorum sizce durum nedir, nereden kontrol edebilirim?

2. Mi 9T Pro da Googlenin kendi telefon, kişiler ve mesaj uygulaması var. Bu uygulamalar stabilize ve tasarım açısından hoşuma gitmedi. Ben tüm xiaomi cihazlarda bu şekilde sanıyordum fakat bugün aldığım Mi 9 da cihazın kendi Kişiler, telefon ve mesajlar uygulaması var. Bu neden böyle ve değiştirebilir miyim?

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
1. Mi 9T Proyu aldığım yer global ve kayıtlı olduğunu söylemişti. Ama ben bu adamların sonradan global rom attıklarını orijinal olarak global olmadığını düşünüyorum sizce durum nedir, nereden kontrol edebilirim?

Biraz geç yazıyorum belki ama cihazın arkasında model numarası yazar o numarayı kontrol edin sonu "G" ile bitiyorsa cihaz globaldir

Oyla:
Üst Alt