- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Başlatıcı hatası veriyorsa bir anlamı kalmıyor hocam.serkaon, Lanucher düzeni de oluyor, Aosp romda da olur ama sistem başlatıcı hatası verirse her iki rom içinde geçerli Aosp/MIUI bilin ki bu ana ekran düzeni yedeği yüklediğiniz içindir...
Sıkıntı yok hocam, hiç kullanmadım ama çalışıyor. Uygulama verilerini silip deneyin tekrar.Güvenlik virüs taramaya girince program kapanıyor İngilizcede olmuyor
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi sürümü yüklediniz hocam?Son guncelleme ile turkce dil gitmis ingilizce cince arapca diller var sadece. Cince uygulamalar gelmis. Mi remote kumanda gelmis ancaj kizilotesi var mi ki but uygulamayi vermisler anlamadim. Bayagi bit degisme var. Benim cokta hosuma gitmedi. Ilk izlenimler bunlar.
21.3.9 nolu güncelleme geldi onu indirdim kurdum. Ancak, dediğim gibi beğenmedim üstte yazdım bayağı bi değişiklik var dil yok mesela. Çince, ingilizce arapca falan var.Hangi sürümü yüklediniz hocam?
Son güncelleme 21.3.3 nolu güncelleme. Üstüne güncelleme gelmedi.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
21.3.9 nolu güncelleme geldi onu indirdim kurdum. Ancak, dediğim gibi beğenmedim üstte yazdım bayağı bi değişiklik var dil yok mesela. Çince, ingilizce arapca falan var.
İndirip kurmak istersen buyur link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir