MIUI 12.5 Mi 9T Pro / K20 Pro [ Miui 12.5 ] - Eu Beta Rom Kurulum Talimatları ve İndirme Bağlantıları

alicankocak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AliCan KOÇAK
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Kalite Sorumlusu
Konular
12
açılış uzun sürebiliyor bazen. ben de açılmayacak sanmıştım yaklaşık 7 8 dk sürdü açıldı. magisk için format data yapmayi deneyin baştan kurun düzelir belki.
Biliyorum uzun sürüyor fakat bu öyle 7-8 dkka değil. Bi 15 dkka 2 kez bekledim. Sonra vazgeçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usta romu yükle ardından Reboot recovery yap magisk yükle wipe yapmadan systemi başlat
Deneyeyim

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
21.1.6 tarihli son sürüm geldi.

ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uploading...

DEĞİŞİKLİK

Sistem
Yeni - Android 11 güncellemesi [Mi 9 Pro 5G, Mi CC9 / Mi 9 Lite, Redmi Note 8]. Redmi Note 8 henüz MIUI 12.5'i almadı - Ocak ortasından sonuna kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor
Düzeltme - Kontrol merkezi hareketi Ana ekranda düzgün çalışmadığı için aşağı kaydırın
Düzeltme - Edge ve Spotify gibi belirli uygulamalardaki bozuk simgeler [Android 11 cihazları]
Düzeltme - Koyu renk tonu, genişletilmiş baloncukların üzerini kaplıyordu [Android 11 cihazlar]
Düzeltme - NFC (ör. Google Pay) üzerinden yapılan ödemeler çalışmıyor [Mi 9 / Mi 9T Pro]

Sistem başlatıcısı
Düzeltme - "Genel simge animasyonları" geçişi eksikti
Düzeltme - Global Uygulama kasası kuruluysa ve "-1 ekranı" olarak ayarlandıysa, bunun yerine varsayılan Uygulama kasası önyükleme sırasında yüklendi

Güncelleyici
Düzeltme - Güncelleme istemi onaylanamadı

SNAPDRAGON 865 CİHAZLARI İÇİN UYARI: Otomatik parlaklık veya zil sesi gibi belirli ayarlar güncellemeden sonra sıfırlanabilir.
Mi 9 SE İÇİN UYARI: Android 11 güncellemesinin kurtarma için yeniden başlatılması, Fastboot modunda yeniden başlatmaya neden olduktan sonra - TWRP güncellemeden sonra kaybolur. Güncelleme yapmak için TWRP'nizi fastboot modundan, flash ROM'dan başlatın ve sisteme yeniden başlatın.
Bu güncelleme Redmi Note 9 4G / Redmi 9T, Redmi Note 9 Pro 5G / Mi 10T Lite için askıya alınmıştır. Bu cihazların, buna göre Android 11 güncellemesiyle birlikte 2021 Ocak ortası veya sonlarında bu güncellemeyi alması bekleniyor.

Son düzenleme:

NUSH

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 9T PRO
Konular
9

Uploading...

DEĞİŞİKLİK

Sistem
Yeni - Android 11 güncellemesi [Mi 9 Pro 5G, Mi CC9 / Mi 9 Lite, Redmi Note 8]. Redmi Note 8 henüz MIUI 12.5'i almadı - Ocak ortasından sonuna kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor
Düzeltme - Kontrol merkezi hareketi Ana ekranda düzgün çalışmadığı için aşağı kaydırın
Düzeltme - Edge ve Spotify gibi belirli uygulamalardaki bozuk simgeler [Android 11 cihazları]
Düzeltme - Koyu renk tonu, genişletilmiş baloncukların üzerini kaplıyordu [Android 11 cihazlar]
Düzeltme - NFC (ör. Google Pay) üzerinden yapılan ödemeler çalışmıyor [Mi 9 / Mi 9T Pro]

Sistem başlatıcısı
Düzeltme - "Genel simge animasyonları" geçişi eksikti
Düzeltme - Global Uygulama kasası kuruluysa ve "-1 ekranı" olarak ayarlandıysa, bunun yerine varsayılan Uygulama kasası önyükleme sırasında yüklendi

Güncelleyici
Düzeltme - Güncelleme istemi onaylanamadı

SNAPDRAGON 865 CİHAZLARI İÇİN UYARI: Otomatik parlaklık veya zil sesi gibi belirli ayarlar güncellemeden sonra sıfırlanabilir.
Mi 9 SE İÇİN UYARI: Android 11 güncellemesinin kurtarma için yeniden başlatılması, Fastboot modunda yeniden başlatmaya neden olduktan sonra - TWRP güncellemeden sonra kaybolur. Güncelleme yapmak için TWRP'nizi fastboot modundan, flash ROM'dan başlatın ve sisteme yeniden başlatın.
Bu güncelleme Redmi Note 9 4G / Redmi 9T, Redmi Note 9 Pro 5G / Mi 10T Lite için askıya alınmıştır. Bu cihazların, buna göre Android 11 güncellemesiyle birlikte 2021 Ocak ortası veya sonlarında bu güncellemeyi alması bekleniyor.

Denediniz mi hocam ?

NUSH

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 9T PRO
Konular
9
Daha iniyor hocam.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de kurma aşamasındayım, bilgilendiririm, büyük ihtimalle sistem daha kararlı hale geldi, 2-3 güncellemeye tam olarak yerine oturur diye düşünüyorum.

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Ben de kurma aşamasındayım, bilgilendiririm, büyük ihtimalle sistem daha kararlı hale geldi, 2-3 güncellemeye tam olarak yerine oturur diye düşünüyorum.
Tek şikayetim ara ara telefonu kullanırken donup kilit ekranına atlıyor kendi kendine.

mateseko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
K20 PRO Mİ 12T
Konular
2
Benim kamerada sorun var bir açılıyor bir acilmiyor donuyor umarım yeni guncellemede bu sorun olmaz

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Eu beta 21.1.6 linkleri eklenerek konu güncellenmiştir.

Son düzenleme:

bayfat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi9t pro
Konular
0
Arkadaşlar ben bu 12.5 i yükledim ama son denememde reboot sistem den sonra miui ekranında bayaa bi süre kaldı tekrar başka rom a geçerek çıktım. daha önceki iki kez yüklememde de kurulum ekranında google hizmetleri ekranı, konum, tarama verileri, kullanım ve teşhis.. seçeneklerini işaretlediğimiz ekranda en altta kabul et diyorum tekrar diğer oluyor.... Kabul et, diğer... Kabul et, diğer... geçemedim bir türlü..

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
Şimdi indiriyorum. Kurunca fark ettiğim bir şey olursa yazarım buradan.

Üst Alt