MIUI 12.5 Mi 9T Pro / K20 Pro [ Miui 12.5 ] - Eu Beta Rom Kurulum Talimatları ve İndirme Bağlantıları

samster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
14
Tabanlarda deli gibi bugları doldurmuşlar umarım düzeltirler yoksa direk aosp paklar telefonu. Ayriyeten batarya kapasitesi yanlış info veriyor bilginize.

suret

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suret
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
0
ROM kurdum Magisk sorunsuz safetynet geçiyor, ancak Play Marketde Device is not certified yazıyor? GSF koduyla Register oldum düzelirmi? geçen defa düzelmedi ROM değiştim
Sonradan kendiliğinden düzeldi, herhalde register oldu cihaz

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

calypse1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ekran süresi her geçen güncellemede daha da kötü oluyor bu durumun böyle olması gerçekten insanı yoruyor. Aosp tabanlı bir roman geçtim her şey düzelmiştir umuduyla Aosp da 10 saat ekran süresi alırken bunda 5 saat ancak alabildim

zafermtl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Konular
4
Güncellemeden sonra parlaklık ayarı bozuldu. Otomatik parlaklık modu kapalı ve gün ışığı modu kapalı olduğu halde ekran kendi kendine ışığını azaltıyor

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Ekran süresi her geçen güncellemede daha da kötü oluyor bu durumun böyle olması gerçekten insanı yoruyor. Aosp tabanlı bir roman geçtim her şey düzelmiştir umuduyla Aosp da 10 saat ekran süresi alırken bunda 5 saat ancak alabildim
Evet ekran süresini bende iyi alamadım 2.3 saat aldım 75- 'den 30 a

omersakman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Mi 9T Pro / K20 Pro
[ Mıuı 12.5 ]
Eu Beta Rom
Kurulum ve İndirme Bağlantıları

[ Android 11 ]

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kurulum Talimatları

[ Bootloader Kilidinizin Açık Ve Twrp Yüklü olması gerekmektedir ]
[ İşlemlere başlamadan önce Yedeklerinizi , Bilgisayara veya Usb Belleğe alınız ]

* Eu Beta romu indiriniz .Magisk indiriniz.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatınız.
* TWRP ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız " Dalvik / Art Cache - Cache - System - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
** Farklı bir custom romdan geliyor iseniz veya İlk defa kurulum yapıyor iseniz Wipe -Format Data / Yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.
* İndirdiğiniz Eu Beta romu cihazınıza aktarınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Eu Beta Rom Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Art dalvik / cache yapınız ve Reboot - Recovery yapınız.
* Cihazınız tekrar TWRP de açılacaktır.İndirmiş olduğunuz Magisk zıp dosyasını Twrp klasörüne kopyalayınız.
*TWRP / Install kısımından Magisk zıp dosyasını flashlayınız. Art dalvik / cache » Reboot - System yapınız.
* İlk Kurulum ortalama 5 dk kadar sürmektedir.
***Sabırlı olup bekleyiniz.

İndirme Bağlantıları

- / / /

Bilgilendirme
***Güncel Magisk v21.2, Magisk Manager ve Unınstaller magisk.

*
*
*

* * * Kurulum da sorun yaşayan arkadaşlar için, Rom kurulumunun ardından, öncelikle Android 11 DFE flashlayınız. Ardından Magisk 21.2 flashlayınız.

Buradan indirebilirsiniz.
- >

* Yeni güncellemeler geldiğinde konuya eklenecek ve güncellenecektir.
*İlk Kurulumu Temiz kurulum önerilmektedir.
* Güncel Twrp veya Orange fox kullanınız.
** İlk Kurulumu daima İngilizce olarak gerçekleştirmeniz de fayda vardır.
*Rom'u beğenmeyenler, almış olduğunuz TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki Romunuza geri dönebilirsiniz.
*Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
*Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni bilgilendirmeniz yeterlidir.

Hayırlı olsun
İyi Forumlar Dilerim
Merhabalar hocam,

Her şeyi hallettim başarıyla kurdum, sonrasında telefona şifre koydum ve twrp ile girmeye çalıştım bana şifre hatalı diyor, telefonun ekranına geçiyorum şifreyi kaldırıyorum sorunsuz açılıyor twrp çözümü nedir acaba?

İyi Akşamlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar hocam,

Her şeyi hallettim başarıyla kurdum, sonrasında telefona şifre koydum ve twrp ile girmeye çalıştım bana şifre hatalı diyor, telefonun ekranına geçiyorum şifreyi kaldırıyorum sorunsuz açılıyor twrp çözümü nedir acaba?

İyi Akşamlar.
Sorunumu linkteki 3.4.0-10 twrp sürümüyle güncelleyerek çözdüm Buradan linke gidebilirsiniz.

Son düzenleme:

Lorddincer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dincer
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
2
Merhabalar hocam,

İyi Akşamlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunumu linkteki 3.4.0-10 twrp sürümüyle güncelleyerek çözdüm Buradan linke gidebilirsiniz.
selam iyi formları
kurulumu sorunsuz yaptım eski twrp ile
twrp i güncellemek için linkteki son sürümü indirip twrp menüsünden kurulumu yapmak yeterli olurmu ?

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
selam iyi formları
kurulumu sorunsuz yaptım eski twrp ile
twrp i güncellemek için linkteki son sürümü indirip twrp menüsünden kurulumu yapmak yeterli olurmu ?
Aynen hocam yeterli.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burak550

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6x
Konular
6
Yeni sürüme birlikte nfc çalışmıyor hiç bir şekilde bütün banka uygulamalarında umarım çözümü vardır

burak550

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6x
Konular
6
Arkadaşlar 12.5 den direk Android 10 eski sürüme dönmek istiyorum direk dönebilirmiyim

Üst Alt