- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Tarafınızdan tavsiyede bulunmanız güzel, lakin linkleri kaldırmak platformun özüne aykırı.[ Tarafım dan önerilmediği için 21.2.3 Linkleri kaldırılmıştır ]
Önemli Bilgilendirme :
Arkadaşlar bu güncellemeyi [21.2.3] kurmakta acele etmemenizi tavsiye ederim.
Bazı kullanıcılar " The system has been Destroyed" hatası ile karşılaşmış. Mevcutta sorunu yaşamadım. Fakat, dikkat etmeniz de veya yeni güncellemeyi beklemekte fayda vardır.
Bu Cuma 21.2.12 sürümü gelmedi . Nedenini bilen var mı ?
Neyse şimdilik rom iyi zaten. BeklerizYine bir çin tatili.
Ayın 25 ine kadar güncelleme yok.
arada takılmalar oluyor, sistemde var olan dünya canlı duvar kağıdını kullanıyorum. bildirim panelini açarken kontrol merkezini açarken felan takılma oluyor bazen, bazen bildirim çubuğunu kapattığım halde ekran puslu kalıyor tekrar açıp kapatınca düzeliyor bunların haricinde kullanıma engel bir sorun yok bendearkadaşlar merhaba son gelen güncelleme nasıl bir sıkıntı sorun yaşayan varmı
Bende de aynı sorunlar oluyor, ram doluymuş gibi gösteriyor boş halbukiarada takılmalar oluyor, sistemde var olan dünya canlı duvar kağıdını kullanıyorum. bildirim panelini açarken kontrol merkezini açarken felan takılma oluyor bazen, bazen bildirim çubuğunu kapattığım halde ekran puslu kalıyor tekrar açıp kapatınca düzeliyor bunların haricinde kullanıma engel bir sorun yok bende
Yeniden başlattım, düzeldi gibi. Siz de deneyin.Bende de aynı sorunlar oluyor, ram doluymuş gibi gösteriyor boş halbuki