MIUI 12.5 Mi 9T Pro / K20 Pro [ Miui 12.5 ] - Eu Beta Rom Kurulum Talimatları ve İndirme Bağlantıları

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
42
Açıkçası her şeyi kurdum telefona tekrar açılmazsa bir daha uğraşmak istemiyorum. Bu nedenle de biraz tırsıyorum açıkçası. Gerçi bir yandan da sorun olursa evolution x romu denemek için de bahanen olur diyorum ama kararsız kaldım

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Açıkçası her şeyi kurdum telefona tekrar açılmazsa bir daha uğraşmak istemiyorum. Bu nedenle de biraz tırsıyorum açıkçası. Gerçi bir yandan da sorun olursa evolution x romu denemek için de bahanen olur diyorum ama kararsız kaldım

Hocam bahane istiyorsanız, kullanıp bilgisini paylaşırsanız en azından diğer arkadaşlar için yardımcı olursunuz.

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
42
Hocam bahane istiyorsanız, kullanıp bilgisini paylaşırsanız en azından diğer arkadaşlar için yardımcı olursunuz.
Olabilir aslında ama dediğim gibi bu romun her şeyini ayarladım komple tüm ayarlar, uygulamalara kadar yedek alıp geri dönebileceğim bir yol varsa denemek isterim. Hem diğer romdan hevesimi alayım hem de arkadaşlara kısa da olsa bir bilgilendirme yapmış olurum. Ama minimalizm seven biri iseniz arrow gerçekten çok iyi

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Eu beta romda işe yaramıyor mu hocam?
Bilgim yok hocam, AOSP romda olduğum için deneyemiyorum. Dosya konumları aynıysa çalışabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olabilir aslında ama dediğim gibi bu romun her şeyini ayarladım komple tüm ayarlar, uygulamalara kadar yedek alıp geri dönebileceğim bir yol varsa denemek isterim. Hem diğer romdan hevesimi alayım hem de arkadaşlara kısa da olsa bir bilgilendirme yapmış olurum. Ama minimalizm seven biri iseniz arrow gerçekten çok iyi

Hocam TWRP / Orange Fox (önerilir) ile yedek alabilirsiniz.

keskin29

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emrah
Cihazım
mi9t pro
Konular
0
Merhaba Magisk kurmasak sıkıntı olur mu? cevaplat için şimdiden teşekkürler..

mstfazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
One Plus 10 Pro
Meslek
Web Developer
Konular
5
21.1.20 sürümünde süper duvar kağıtları ekran kilidi açılışında bazen takılıyor ve ufak bir takılma oluyor telefonda onun haricinde suan her hangi bir takılma görmedim.

Kamboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
24
21.1.20 sürümünde süper duvar kağıtları ekran kilidi açılışında bazen takılıyor ve ufak bir takılma oluyor telefonda onun haricinde suan her hangi bir takılma görmedim.
Merhaba miui 12.5 Adroid 11 'e geçiş yaptığımda hayal krıklığına uğradım telefon baya kastı ve yavasladı. tekrar Android 10 'a geri döndüm. Android 11 den mi kaynaklanıyor yoksa miui 12.5 dan mı bilmiyorum ama Mi9T pro da optimizasyon kötü olmuş telefon yaşladı ve kastı..

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
42
Merhaba miui 12.5 Adroid 11 'e geçiş yaptığımda hayal krıklığına uğradım telefon baya kastı ve yavasladı. tekrar Android 10 'a geri döndüm. Android 11 den mi kaynaklanıyor yoksa miui 12.5 dan mı bilmiyorum ama Mi9T pro da optimizasyon kötü olmuş telefon yaşladı ve kastı..
Eksik bir şeyler yapmış olabilirsiniz ben kullandığım dönemde çok memnun kalmıştım ki ben ilk kurduğumda daha ilk betalarıydı gittikçe de daha stabil olmaya devam ediyor. Ama favorim hala AOSP romları :)

mstfazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
One Plus 10 Pro
Meslek
Web Developer
Konular
5
bende tek kasma sorunu canlı duvar kağıtlarını kullandığımda oluyor düz duvar kağıtlarında bir problem yok

Üst Alt