- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
hocam emeğine sağlık bir sorum olacak bu romda görüşme kaydı varmı acaba
Mevcut,var
hocam emeğine sağlık bir sorum olacak bu romda görüşme kaydı varmı acaba
teşekkürler hocam şu anda indirme yapıyorum romu deneyeceğim google arama ve sms yazılımlarını beğenmediğim için istiyorum bu romu özellikleMevcut,var
Hocam romu indirdim kurulum yapamadım hata verdi bootloder kilidi açık yükleme olmadığı için cihazım açılıyor sorunsuzTeşekkür ederiz.
Evet bu romda mevcut.
Flash_all.bat dosyasını düzenleyeceksin. Dosyanın içindeki raphaelin olan yerleri raphael olarak düzenleyip kaydet. Sonra mi flash ile clean all seçerek yükleyebilirsin.Hocam romu indirdim kurulum yapamadım hata verdi bootloder kilidi açık yükleme olmadığı için cihazım açılıyor sorunsuz
Hocam romu indirdim kurulum yapamadım hata verdi bootloder kilidi açık yükleme olmadığı için cihazım açılıyor sorunsuz
forum.miuiturkiye.net
FastbootFastboot rom İndirme bağlantısı konuya eklenmiştir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam selam zaten fastboot rom linki var yukarda farklı bir durummu söz konusu şimdiki vermiş olduğun linkle ilgili acabaFastboot rom İndirme bağlantısı konuya eklenmiştir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam selamlar üstte linkteki
Fastboot
Hocam selam zaten fastboot rom linki var yukarda farklı bir durummu söz konusu şimdiki vermiş olduğun linkle ilgili acaba
Hocam ben bunu yükledim fakat menüsü vs poco X3 poco başlatıcı gördüm birde aramada ses kaydı var ama Xiaomi kendi araması mi9 gibi değilAynı link hocam,
Fastboot rom bekleyen var ise bildirim gitmesi amacıyla , Fastboot rom yayınlandığında, konuya ekledikten sonra yorumlara da mesaj olarak ekliyorum.
tmm hallettım o hata veren satırları sıldım oldu yuklemeye başadıbu hatadan bır turlu kurtulamadım nedır bu flash.batı duzenledım