MIUI 12 Mi 9T Pro / K20 Pro Hindistan Kararlı Rom V12.0.3.0 QFKINXM İndirme Bağlantıları

Özcan DELİKANLI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
İktisat
Konular
6
Hocam Hindistan romu mu kullanıyorsunuz? Acaba deneyimleriniz nasıl, (pil, bug var mı vs.) Bir de sanırım MIUI launcher yok bu romda. Önerir misiniz
Merhaba kardeşim, dün kurdum ( MIUI 12 Eu rom çıktığı Nisan ayına kadar hep Hindistan rom kullandım. ) Açıkçası kullanma nedenim MIUI Mesajlar, Kişiler, Arama uygulamaları bulunması. O nedenle Xiaomi.eu Beta ile Hindistan rom arasında dolaşıyorum.
Şimdi Sorunuzun cevaplarına gelince;
- Pil süresi iyi
- Stabil
- NFC Hindistan Rom'larında çalışmaz ! ! !
- Poco Launcher ile geliyor ve MI Launcher yüklenmiyor.
Ancak Poco Launcher o kadar da kötü değil, hızlı ve stabil. Bu arada Poco Launcher Ekim ayı içersinde MI Launcher özelliklerini taşıyacak bir güncelleme alması planlanıyor.
Rom güzel, ancak Xiaomi.eu Beta'dan sonra bazı özellikleri aramıyor değilim ( Kısmi Ekran Görüntüsü, Galeri özellikleri, filtreler..)

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Merhaba kardeşim, dün kurdum ( MIUI 12 Eu rom çıktığı Nisan ayına kadar hep Hindistan rom kullandım. ) Açıkçası kullanma nedenim MIUI Mesajlar, Kişiler, Arama uygulamaları bulunması. O nedenle Xiaomi.eu Beta ile Hindistan rom arasında dolaşıyorum.
Şimdi Sorunuzun cevaplarına gelince;
- Pil süresi iyi
- Stabil
- NFC Hindistan Rom'larında çalışmaz ! ! !
- Poco Launcher ile geliyor ve MI Launcher yüklenmiyor.
Ancak Poco Launcher o kadar da kötü değil, hızlı ve stabil. Bu arada Poco Launcher Ekim ayı içersinde MI Launcher özelliklerini taşıyacak bir güncelleme alması planlanıyor.
Rom güzel, ancak Xiaomi.eu Beta'dan sonra bazı özellikleri aramıyor değilim ( Kısmi Ekran Görüntüsü, Galeri özellikleri, filtreler..)
Teşekkürler
Kolay kolay rom değiştiren biri değilim değiştirdiğimde hep pişman olup global roma döndüm açıkçası cihazı rootlu kullanıyorum arama mesaj uygulaması miui şuan miui launcheri de çok seviyorum pocoyu beğenmedim NFCyi bi gün bile kullanmadım zaten benim merak ettiğim ufak tefek buglar var mı mesala mesajlaşırken 3. parti uygulamalarda hatalar vs. şuan kullandığım rom iyi bi kaç bug haricinde

Özcan DELİKANLI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
İktisat
Konular
6
Teşekkürler
Kolay kolay rom değiştiren biri değilim değiştirdiğimde hep pişman olup global roma döndüm açıkçası cihazı rootlu kullanıyorum arama mesaj uygulaması miui şuan miui launcheri de çok seviyorum pocoyu beğenmedim NFCyi bi gün bile kullanmadım zaten benim merak ettiğim ufak tefek buglar var mı mesala mesajlaşırken 3. parti uygulamalarda hatalar vs. şuan kullandığım rom iyi bi kaç bug haricinde
Herhangi bir bug'a rastlamadım. WhatsApp ve Telegram kullanıyorum. Root kullanıyorsanız bu sürümde de MI Launcher kullanabilirsiniz.

Özcan DELİKANLI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
İktisat
Konular
6
Arkadaşlar Antutu ve GeekBench 5 sonuçlarını paylaşayım.
Cihazım K20 Pro Premium ( 12/512 )
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
Mi 9T Pro / K20 Pro
Hindistan Kararlı Rom V12.0.3.0 QFKINXM

downloadfile(2).jpg

downloadfile(3).jpg
Kurulum Talimatları

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
-V12.0.2.0.QFKINXM iseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak Sistem güncelleyici üzerinden geçiş yapabilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Fastboot Rom Kurulum Rehberi

Ota Rom indirme bağlantısı

Recovery Rom indirme bağlantısı

Fastboot Rom indirme bağlantısı
Paylaşıldığında eklenecektir.

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir​
Merhaba global rom b20 bant meselesi var hindisdan romda b20 sorunu yani şebeke ile ilgili bir sorun olurmu

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
Anlatım varmı acaba neyin ne değişeceği hakkında adımlı şekilde
Hocam sizin cihaz k20 mi mi 9t pro? hindistan romu şebeke ile bir sorun var mı ? benim cihaz mi9t pro global hindan rom kursammi diye düşünüyorum

lonelyusuf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Meslek
Erkek kuaförü
Konular
15
Hocam sizin cihaz k20 mi mi 9t pro? hindistan romu şebeke ile bir sorun var mı ? benim cihaz mi9t pro global hindan rom kursammi diye düşünüyorum
hocam mi 9t pro şebekeyle uzaktan yakından alakası yok romun sadece global romdan eksiği var bikaçta fazlası :) dezavantajı poco launcher ve nfc olmaması onun dışında gayet iyi birde şu miu12 ile gelen alttaki çizgi yok uyg arası geçiş ben memnunum aldığım gün hemen hint döndüm google aramada rehber çıkmıyor sim kaydındaki bende o sebepten kullanıyorum tavsiye ederim.

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
hocam mi 9t pro şebekeyle uzaktan yakından alakası yok romun sadece global romdan eksiği var bikaçta fazlası :) dezavantajı poco launcher ve nfc olmaması onun dışında gayet iyi birde şu miu12 ile gelen alttaki çizgi yok uyg arası geçiş ben memnunum aldığım gün hemen hint döndüm google aramada rehber çıkmıyor sim kaydındaki bende o sebepten kullanıyorum tavsiye ederim.
Teşekkür ederim bugün deneyecegim

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Fastboot rom İndirme bağlantısı konuya eklenmiştir.

noxeble

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi Mi
Konular
1
Bende kurdum az önce tamamen leş bir rom bir sürü bug var ekran kitlenmesi vs. birde poco launcher mevcut nefret ettim telefondan resmen şu google arama ve mesajlardan kurtulayım diye kurdum şöyle adam gibi stock rom yok hem telefon mesajlar uygulaması mi olsun hemde poco launcher gibi saçma sapan launcher olmasın içinde bulamadım bir türlü.

Üst Alt