- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Xiaomi mi note3
- Konular
- 1
Herkese iyi bayramlar. Pc olmadan acaba eu romdan globale geçiş yapabiliir miyim?
Temizlemeri nasıl yapacaz hocam?Chatin1907, Twrp üzerinden geçebilirsiniz..
Hep pc ile işlem yapıyordum. Şimdi pc siz kaldık. İster istemez tedirgin oluyor insanChatin1907, Yeni üye gibi soruyorsunuz
Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
Tüm MİUİ tabanlı rom geçişlerinde ( E.U.Rom'an-Mi-Room'a, RevOs'dan- Masik rom'a vs gibi) Beta'dan Stabil'e, Stabil'den Beta'ya bu yöntem ile geçiş yapmak en sağlıklı,en sorunsuz,en temiz geçiş olur.. Twrp sürümünüz güncel olsun ve yükleyeceğiniz rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin...forum.miuiturkiye.net
Hocam, insan bazen bildiklerini unutuyor, geçenlerde bir AOSP Rom, sonrada bir port rom yükledim ve oldukça zorlandım gerçekten de, hafif bir panik yaşadım ama sonunda halledebildimChatin1907, Yeni üye gibi soruyorsunuz![]()
Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
Tüm MİUİ tabanlı rom geçişlerinde ( E.U.Rom'an-Mi-Room'a, RevOs'dan- Masik rom'a vs gibi) Beta'dan Stabil'e, Stabil'den Beta'ya bu yöntem ile geçiş yapmak en sağlıklı,en sorunsuz,en temiz geçiş olur.. Twrp sürümünüz güncel olsun ve yükleyeceğiniz rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin...forum.miuiturkiye.net
Hocam normal global sürümdeyken google arama ve mesajlaşmayı MIUI'a çevirme var zaten. Forumda konusu mevcut.Mi aramalar ve mesajlardan dolayı hindistan romuna geldim burda da poco luncher var. Yok mudur kurtulmanın yolu?
Son sürüm globaller de var mı acaba?Hocam normal global sürümdeyken google arama ve mesajlaşmayı MIUI'a çevirme var zaten. Forumda konusu mevcut.
Sorunuzu tam anlayamadım ama MIUI 11 ve sonrasına root kullanarak google arama ve mesajlaşmayı MIUI'a çevirme var hocam. Rehber - Mi9T Pro MIUI 11, 12/Android 10 Global Stabil (EU ve MI) için MIUI Arama ve Mesaj uygulamasıSon sürüm globaller de var mı acaba?