- Adım
- Umit
- Cihazım
- Mi 9t Pro
- Meslek
- Memur
- Konular
- 4
Romu kullanan arkadaşlar temalardan tema indirebikiyormusunuz bende sürekli indirilemedi4001 hatası veriyor
Hocam twrpden kuramayanlar için oronge fox önerdim.Rehberde twrp var evet ama ben kuramadım orenfe foxtan kurdum.Demek istediğim bu yani twrpden kuramayanlar orange foxu denesinler dedimHocam zaten bölümde detaylı kurulum ve kullanım rehberi var.
Recovery - Mi 9T Pro Orange Fox Kurulumu Android Q ve Kullanımı
Orange Fox kullanımı için buraya bakabilirsiniz Konuyu benim gibi Twrp den başı gülmeyenler için hazırladım. Android 9 Ve 10 uyumludur. Telefonunuzun bootloader kilidi açık olmalıdır. Usb Hata ayıklama modu açık olmalıdır. Bilgisayarınızda ADB ve Qualcomm driverları yüklü olmalıdır...forum.miuiturkiye.net
Bende de aynı sorun var. Orange Fox'u yükleyince telefondaki bütün veriler siliniyor mu?Hocam twrpden kuramayanlar için oronge fox önerdim.Rehberde twrp var evet ama ben kuramadım orenfe foxtan kurdum.Demek istediğim bu yani twrpden kuramayanlar orange foxu denesinler dedim
Ben twrpden sıfırladım telefonu kurmadı açtım baktım hala Miuı 10 idi sonra oronge fox ile 11 kurdum aynı kaldı.Yani kurduğum 10 neyse o şekilde kaldı silinmedi.Bende de aynı sorun var. Orange Fox'u yükleyince telefondaki bütün veriler siliniyor mu?
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim mi9t pro cihazına sahibim bugün bir güncelleme geldi MIUI v11.0.3. ama cihazım yurtdışı güncelleme inince tekrar başlat diyorum twrp ekranına atıyor burdan nasıl yapılacak bilmiyorum yardım eder misiniz birde bu güncellemeyi yükleyince IMEI uçar mi teşekkürler
ota ındırme baglantısı ıle recovery ındırme baglantısının ne farkı oluyor
Oraya girince direk güncelleme ekranına atıyor nasıl girebilirim kiTam emin olabilmek adına Cihazınızın Telefon hakkında kısmının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız.
Yanlış yönlendirme yapmayalım.
Ota indirme bağlantısı ile; indirme bağlantısında belirtilen romda iseniz Ota bağlantısını kullanarak Güncelleyici üzerinden geçiş yapabilirsiniz. Sistem in üzerine kurulur Temiz kurulum olmaz.
Recocery bağlantısı ile ; Twrp, Orange fox gibi Recocery araçları ile kurulum yapabilirsiniz. Twrp veya Orange fox ile Twmiz kurulum yapabilirsiniz.