MIUI 12.5 MI 9T Pro / K20 Pro Global 12.5.1.0 RFKMIXM İndirme Bağlantısı

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Kullanan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. Ben dün ota olarak güncelledim, 12.0.6.0 kullanıyordum sanki 12.5.1.0'da şarj biraz hızlı tükeniyor gibi sizin düşünceleriniz neler ?
Bazı yeniliklerin olmaması dışında gayet hızlı ve seri bir rom. Şarj kullanımı ise bana normal geldi hocam.

bilalcertel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bilal
Cihazım
K20 pro
Konular
5
Kullanan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. Ben dün ota olarak güncelledim, 12.0.6.0 kullanıyordum sanki 12.5.1.0'da şarj biraz hızlı tükeniyor gibi sizin düşünceleriniz neler ?
Hocam ben memnun kaldım şarj iyi gidiyor gerçekten arayüz çok hoşuma gitti hız konusunda da gayet başarılı stabil yazıyor da artık ne kadar stabil bilemiyorum

b3k1rr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
Mi 9t pro mi 6
Konular
5
bende artık globale geçtim rom yükleme işini büyük ihtimalle bitirdim telefonu değiştirene kadar globalde kalırım sorun olmasın bana yeter

eastblood

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
RED mi K20 Pro
Konular
23
az once TWRP den yükledim ama telefon REBOOT, WIPE DATA, CONNECT WITH MIASSISTANT ekranında kaldı.... Yedekde almadım hiç :/ ne yapmam lazım

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az once TWRP den yükledim ama telefon REBOOT, WIPE DATA, CONNECT WITH MIASSISTANT ekranında kaldı.... Yedekde almadım hiç :/ ne yapmam lazım
Merhabalar hocam. Cihaz kapalı konumdayken ses kısma ve power tuşu ile fastboot moda alın. Sonra uygun recoveryi (TWRP Veya OrangeFox) cihazınıza yükleyin. Recovery modda açın. Recovery rom dosyasini indirdiyseniz telefonu bilgisayara bağlayıp cihaz hafızasına atın. Veya OTG yardımı ile flash belleğe atıp cihaza baglayabiliriniz. Veya fastboot rom indirin mi flash tool ile clean all seçeneği açık olacak şekilde cihaziniza sıfırdan temiz kurulum yapabilirsiniz. Yapacağınız anlattığım işlemlerle ilgili forumda bolca konu mevcuttur. İndirdiğiniz fastboot rom 2 defa zip halindedir .tar .zip olarak winrar yardımı ile 2 kere çıkartıp en son çıkartılan dosyayı yerel disk C konumuna ROM adında bir klasör açıp içine atınız. Mi flashla rom klasörü yolunu gösterip romunuzu sorunsuz yukleyebilirsiniz. Yapmazsanız mesaj atın yardımcı olurum

eastblood

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
RED mi K20 Pro
Konular
23
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar hocam. Cihaz kapalı konumdayken ses kısma ve power tuşu ile fastboot moda alın. Sonra uygun recoveryi (TWRP Veya OrangeFox) cihazınıza yükleyin. Recovery modda açın. Recovery rom dosyasini indirdiyseniz telefonu bilgisayara bağlayıp cihaz hafızasına atın. Veya OTG yardımı ile flash belleğe atıp cihaza baglayabiliriniz. Veya fastboot rom indirin mi flash tool ile clean all seçeneği açık olacak şekilde cihaziniza sıfırdan temiz kurulum yapabilirsiniz. Yapacağınız anlattığım işlemlerle ilgili forumda bolca konu mevcuttur. İndirdiğiniz fastboot rom 2 defa zip halindedir .tar .zip olarak winrar yardımı ile 2 kere çıkartıp en son çıkartılan dosyayı yerel disk C konumuna ROM adında bir klasör açıp içine atınız. Mi flashla rom klasörü yolunu gösterip romunuzu sorunsuz yukleyebilirsiniz. Yapmazsanız mesaj atın yardımcı olurum
TWRP yi yükledim ama yedekleri almam lazım bir şekilde telefondan...

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30

12.5.2.0 çıktı​

bilalcertel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bilal
Cihazım
K20 pro
Konular
5

12.5.2.0 çıktı​

Aynen hocam bana da geldi ama twrp yok bende bulamadım 12.5 a göre Orange fox kullanıyordum normalde ama yok işte tekrar dan yedek alıp kuramayacam yeni sürümü başka yolu varsa lütfen aydınlatın bizleri

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Aynen hocam bana da geldi ama twrp yok bende bulamadım 12.5 a göre Orange fox kullanıyordum normalde ama yok işte tekrar dan yedek alıp kuramayacam yeni sürümü başka yolu varsa lütfen aydınlatın bizleri
ota üzerinden direk geldiyse öyle kurabilirsiniz

Üst Alt